En Kötü Kitap Kapakları

Çok güzel bir kapak bence renk uyumlarına kadar. :relaxed::no_mouth:

1 Beğeni

Bence de çok kötü bir kapak. Tabi ben resimden anlamıyor da olabilirim. İlköğretim resim yarışmalarına göbderilen resimlere benziyor. (cahilliğim iyice belli oldu)

2 Beğeni

Yani ne bileyim, gerek tosun paşa olsun (sağ altta poz veren madalyalı dayı), gerek arkadaki tepeler veya evler veya yangın yeri, bana çok amatör işi geldi. Orhan Pamuk’un kendi çizimi olabilir ama Orhan Pamuk ressamlığıyla Nobel almadı. Eminim ki romanı, beğensek de beğenmesek de veya bizim edebiyat zevkimize hitap etse de etmese de, belli bir profesyonel çizginin üstündedir ama bu resim bence amatör işi. Kitap kapağı olarak da ben beğenmedim.

3 Beğeni

kendi çizimleri olduğu için, iyi kötü demek yerine “değerli” olarak nitelemek daha doğru sanki sonuçta kendi imzası bulunuyor. :grin::blush:

2 Beğeni

Elbette değerli. Ona itirazım yok. Ama benim estetik anlayışıma da uymuyor, profesyonel çizer/ressam algımda da yetersiz kalıyor. Bu resmin altında Orhan Pamuk imzası olmasaydı, dönüp bir ikinci defa bakmaz, güler geçerdim.

2 Beğeni

Eskiden çok Yaşar Kemal okumuş biri olarak kitap kapağı bana onu anımsattı ben o yüzden beğendim. :sweat_smile: Herkese hitap etmeyebilir tabiki. :blush:

2 Beğeni

12 Beğeni

Figürün duruşu biraz çiğ ama fikir genel olarak iyi bence.

Önceden yazılmış mı görmedim ama Witcher Serisi de çok kötü.
Direkt oyundan alınmış gibi görseller

51N9XK8fL1L

12 Beğeni

Oyundan alınsa yine iyi. Alt ve üst tasarımlar bildiğin caps yap sitelerindeki gibi. :joy:

9 Beğeni

3 Beğeni

Netflix logosu fazla küçük kalmış kapağın tamamını kaplamıyor. Olmaz ki ama böyle :sweat_smile:.

4 Beğeni

Güzel kitaba benziyor. Bu arada kitap bir Netflix uyarlamasına da sahipmiş. Fark etmememiş olabilirsiniz diye belirtmek istedim. :neutral_face:

5 Beğeni

@asfgdjh @Kehribar Kesinlikle, hatta kitabın ismi Netlfix aslında ama bunu sır olarak saklıyorlarmış, Snowpiercer olduğunu anlamayalım diye. :exploding_head:

3 Beğeni

4 Beğeni

Olur da böyle çıkarsa King görmesin sakın ha! :roll_eyes:

7 Beğeni

4 Beğeni

Alttaki de orijinali. 🥲

6 Beğeni

İçeriğini bilmem ama kapak resmen “Ben kötü bir kitabım.” diyor.

1 Beğeni

Genç yetişkin & fantastik, bir de yazar çok popüler. :sweat_smile:

1 Beğeni