En Kötü Kitap Kapakları

Bende beğenmiyorum. Bilimkurgu kitapları içeriğiyle ufuklar açan, zihinlere yol gösteren yapıda bir tür olduğundan kapağının da katmanlı ve derinlikli olması bence daha güzel oluyor.

Her bilimkurgu için geçerli olmayabilir tabi bu söylediğim ama minimal bir tasarım kondurmak da kitap hakkında hiçbir şey vermiyor sanki.

Bu seri ilk çıktığında kapaklara epey övgü olmuştu, o yüzden böyle devam etmelerine de şaşırmıyorum :confused: Sonuçta yabancı kapaklara para vermek daha pahalıdır, böyle oldu mu daha ekonomik geliyordur yayınevine :smile: .

4 Beğeni

Kapagın değil ama karton kapak kitapların minimal baskıları çok daha güzel bence. :slight_smile:

Karton kapak kitapları minimal bassın isterdim yayınevleri. :slight_smile:

image

Daha fazla rezalet kapak için kaynak.

10 Beğeni

80 ler 90 lar oyunlarının, kaçak CD ciden alınan oyun kapakları gibi :joy: .

2 Beğeni

Serinin ilk kitabı nasıldı acaba?

1 Beğeni

Netflix, neredesin? Film evrenini yap bunun!

1 Beğeni

Ben okumadım ama kapağında şu yazıyor:

Bu kitabı keşke ben yazmış olsaydım.
– Orhan pamuk

2 Beğeni

Kötü değil aslında ama bu başlık uygun geldi.

6 Beğeni

Bence çok güzel bu kapaklar. Renkli afilli şeyler yerine böyle basit kapakları daha çok seviyorum

bunun atlı kapağı çok komik ya yıllardır meme malzemesi

3doyunlar com da 10-12 yıl önce oynadıgım dandik unity oyunlarına benziyor

Sabah sabah ekşisözlükte çıkan reklamlarda Bkmkitap.com’un bana önerdiği kitaba bakın :slight_smile:

sen-iyi-ol-yeter-5650763-48-B

14 Beğeni

15 Beğeni

Soylendi mi bilmiyorum, İletisim’in Nabokov kapaklari kendi kalitelerinden epey uzak. Kare gorsel baskili tisortleri andırıyor.

8 Beğeni

Aslında ilk bakışta kötü değil ama dikkatli incelendiğinde yapay zeka kendini ele veriyor…

Elmayı mı yiyor diyeceğim ama daha çok yumurta yemiş gibi. :slight_smile:

6 Beğeni

İş bankası bile mi ya?

2 Beğeni

Görseli arattığımda herhangi bir veriye ulaşamadım. Büyük ihtimalle yapay zekayla oluşturulmuş. Çok can sıkıcı bir durum.

4 Beğeni

10 Beğeni

Şaka sandım ama değilmiş…

8 Beğeni