En Kötü Kitap Kapakları

Bu kapaklardan ve daha önce yayınlanan kapaklardan şu sonucu çıkarırsak yanlış mı olur? Türkiye’de resim çizen yok ya da çok az

2 Beğeni

Hiç bir niteliği olmayan sistemin içine çöreklenmiş yayınevcikleri

Ayrıca birinci kapak

2 Beğeni

Çocukluğumuzun travması Hans Christian Andersen’in yazdığı Kibritçi Kız masalı için dünkü paylaşımımda kötü çizilen, hem komik hem de kötü olan kapakları yayınlamıştım. Yorumlarınız da yerinde ve doğru idi.

Bugün de bu travmatik masalın hakkını veren güzel kapaklara yer vermek istedim.

İşte benim çocukken okuduğum Kurtuluş Yayınları’ndaki Kibritçi Kız masalı kapağı:

Basit ama güzel bir kapak, ayak detayına dikkat:

Güzel olmuş:

Çarpıcı:

7 Beğeni

En sonuncusu en güzeli.

3 Beğeni

Kaygusuz Abdal’ın tasviri bu; kerli ferli hodja sıfatındaki çakma tasvirler daha kötü.

1 Beğeni

Yeni çıkan kitaplarda paylaşmaya elim gitmedi. Yapay zekaya sorup kitap yapmışlar, yazar olarak AI yazmışlar, üstüne bir de 376 TL fiyat koymuşlar. Gerçekten dehşete düştüm. :face_with_medical_mask:

6 Beğeni

Almaya da elimiz gitmez. :slight_smile:

5 Beğeni

buna bile kitap yazdırmışlar yapay zekaya

7 Beğeni

9 Beğeni

Abi bu 8 Yalnız Kadın ile Agnes Hatice’deki kadın aynı. :slight_smile:
Ayrıca, Türbanlı Aşklar kitabının özel baskısı da var ama o tükenmiş hahahaha

7 Beğeni

Kardeşim çaktırma. Adam kopyala yapıştırı keşfetmiş, bunu her yerde kullanmış :smiley:

2 Beğeni

Yazarın Asala’dan bir kız sevdim eserini de merak ettim. İkinci kitabı da varmış hatta.

7 Beğeni

Abi sınırları zorluyor hahaha :slight_smile:

1 Beğeni

Sizin için abiyi buldum

7 Beğeni

Adnan Oktar’a benziyor :smiley:

9 Beğeni

Çok yönlü mimar sanatçı abi maceraperest’e geçmiştir. Kapağın sadeliği üzdü

5 Beğeni

Buradan site yetkililerine sesleniyorum: Erdal Erkut ile imza günü, söyleşi yapılmalıdır! Özellikle ASALA örgütündeki kıza aşık oldum kitabını enine boyuna konuşmamız lazım! Hahaa

1 Beğeni

Okuma etkinliği düzenlensin acilen

3 Beğeni

Yemin ederim gelirim.

1 Beğeni

Durdurulamaz bir kişilik, yazarlık sadece boş vakit bulduğunda yaptığı bir hobi. Mahallenin en iyi yazarı, ben korktum.

Bu Anı-Roman’ın ismini Çabuk Sıkılan Adam koydum.
Hayatım boyunca pek çok konuyla uğraştım. Sıkılmam veya başka nedenlerle bıraktığım çok iş oldu. Gerçi bazıları sadece birkaç günlük işlerdi ama sayısı çoktu.
Yaptığım çeşitli işleri sayınca şaşırdım: Tiyatro rejisörlüğü, Tiyatro aktörlüğü, Uluslararası satranç oyunculuğu, Köpek gezdiriciliği, Animatörlük, Statikçilik, Mimari projecilik, Dekoratörlük, Büfecilik, Ağır makine sanayii, Dükkân işletmeciliği, Yurt içi inşaat müteahhitliği, Yurt dışı inşaat müteahhitliği, Yapsatçılık, Lüks lokantacılık, Bar işletmeciliği, Mimari kontrollük, Statik kontrollüğü, Kooperatifçilik, Yeni kentler oluşturulması, Şairlik, Romancılık…

Yazar iniş çıkışlarla dolu hayatını keyifli ve yalın bir dille bize aktarmaktadır. Sizlerin de keyifle okuyacağınız bu anı roman yakın tarihimizde gelişen pek çok olaya ışık tutmaktadır.

4 Beğeni