En Kötü Kitap Kapakları

Haahahha bu adam kesin İkizler burcu. :slight_smile: muazzam kişilik. Bu adamı tanımamız lazım

1 Beğeni

Maceraperest kitaplarını tam takım alıyorum, bunu da aldım :grinning_face: Merak ettim şimdi, hemen okuyayım bari.

1 Beğeni

Bir ara çıkan tüm Türk polsiyelerini alıyordum, öyle örnekler var ki, aklınız şaşar…

1 Beğeni

Erdal Erkut aslında oldukça sanat ve ebedi yönü güçlü bir şahsiyet imiş. Erko Yayınevi’nin kurucusu imiş, vay vay vay! Bu yayınevi Pardayanlar’ı 30-40 parçaya bölerek yayınlamıştı yıllar yıllar önce, neye göre fasiküle ettiğini bilmiyorum pat diye aradan bölmüşlerdir :))

1 Beğeni

10 Beğeni

Kitap dünyasının ayarlarıyla oynayan yayıngarajı😂

3 Beğeni

Hemen karar vermeyelim, Ethem Nuri’nin görsel haklarını başka ajansa kaptırmış da olabilirler.

1 Beğeni

9 Beğeni

Siyasetçi sandım. Seçim kampanyası için erken değil mi dedim. :face_with_raised_eyebrow: Yayınevinin sahibi mı yoksa kişisel gelişim kitabı yayınevinden yayımlanan bir yazar mı ona bakacağım şimdi.

Düzelti: yazarmış. Davranış bilimleri alanında uzmanlığı var.

1 Beğeni

Yeni çıktı. Tonton Bakkal (Özgen Öz) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

3 Beğeni

Orijinal kapağı taklit etmeye çalışmışlar ama yazı karakteri olsun, D harfinin üstündeki D harfini andıran kale kapısı gibi şey olsun. Çok sırıtan ucuz bir kapak. Belki baskısı bu kafar kötü göstermez ama üzgünüm

7 Beğeni

8 Beğeni

Tam daha kötüsü olamaz derken…

1 Beğeni