En Son Gittiğiniz Tiyatro Oyunu?

Bütçemden bir miktarı her zaman tiyatro oyunlarına ayırır ve her ay düzenli gitmeye çalışırım. En son Kumbaracı50 de Filifunun İntikamı isimli oyunu izledim. Evet bir yere kadar gülerek ve eğlenerek izledim. Ama oyun gereksiz uzatılmıştı. Amatör bir üniversite tiyatrosuna dahil olmanın verdiği cahil özgüveniyle ‘eh bizde bu oyunu oynarız ya’ dedim. Tavsiye edebilceğim bir oyun değil ama kesinlikle gitmeyinde demiyorum.

DasDas’da Öykü Karayel ve Reha Özcanın iki kişil oyunu 'Terk’i izleme fırsatım oldu. Konu sıradan ve ilk 10dk ardından final tahmin edilmekteydi. Fakat oyunculuklar beni oyun sonuna kadar sıkılmadan salonda tuttu. ( izlemey başladığım oyundan çıkmak adetim değildir ama kendimi nasıl ifade etsem bilemedim :smile:

Yaklaşık 1 ay önce de Semaver Kumpanya’nın oynadığı CİMRİ oyununu izledim. Güzel bir Moliere uyarlamasıydı. Moliere okuduysanız eğer metinlerindeki yüzeysellikle derinliği nasıl aynı anda idare ettiğini fark etmişsinizdir. Oyuna yansıtmayı başarmılar. Kaliteli oyunculuk. Fırsatı olan kesinlikle izlesin derim.

3 Beğeni