En Son İzlediğiniz Anime?

Black clover 20. Bölüm güncele gelip sonra izlemeye üşenmiştim, anime devamında nasıl izlenir mi?

1 Beğeni

İzlenir ben 60 civarı bıraktım biriksin diye , şuan 112. bölüm çıkmış . Konuda epey açılmış diyorlar .

2 Beğeni

İzlenir :+1:. ( 20 karakter)

2 Beğeni

Fullmetal Alchemist Brotherhood
İlk izlediğim animeydi oda arkadaşımla tekrar başladık farkettim ki her şeyi unutmuşum çünkü aşırı hızlı izlemiştim. Ne ne zaman nasıl oldu hepsi gitmiş.
Konusuna çok girmek istemiyorum ama iki simyacı kardeşin hayatları için girdiği bir mücadeleden başlıyor sonra yan karakter olaylar falan derken bayağı bir karışıyor ama kafamdaki tüm soruların cevaplarını almıştım diye hatırlıyorum. Şimdiki izleme serüvenimi tamamlayayım tekrar yazarım. Müzikleri ise bence efsane. Hepsini çok seviyorum ve asla jenerikleri atlamıyorum. İlk olmasının da etkisiyle her izlediğim animeyle karşılaştırıyorum maalesef :pensive:. Heeep kazanan taraf oluyor kendisi. Puanım 10/10(ben puan konusundan hep bol keseden veririm)
Bu arada Netflixte olan animelerden önerilerinizi rica ediyorum? Çok anime izleyesim var.
İzlediklerim:
Violet evergarden
The beginning
Toradora
Charlotte
Erased
Anohana
Saiki K
One punch Man
Your lie in april

Bu da burda dursun

4 Beğeni

Aklınızda belli bir tür varsa ona göre önerebilirim. İzledikleriniz de biraz karma çünkü. Aklıma direkt black lagoon ve spice and wolf gelir ama anime önerisi diyince onu da yazayım. Listenizde dram daha fazla olduğu içinde clannad yazmazsam olmaz.

Netflix şartı varmış özür dilerim. Nanatsu no taizai diyorum o halde.

1 Beğeni

Balinaların Çocukları.

1 Beğeni

Netflix değil ama Wolf’s Rain animesini çok sevdiğim için önermek istiyorum. Şimdi yine izleyesim geldi :relaxed:

3 Beğeni

@GkiraraJ Teşekkürler, yok belli bir tarzım yok aslında Netflix şartı da yurt interneti sadece Netflixte çalışıyor o da sadece ayın belli zamanları o yüzden :pensive:
@Lezek, @Karahayalci teşekkürler Netflix olmayanları da artık tatilde evde izlerim

1 Beğeni

Serial Experiments Lain izledim. İlk beş bölüm hiçbir şey anlamadan izledim. Gerçekten yaptığım sadece ekrana bakmak ve merak etmekti. Bu merak duygusu ve bir şeylerin tanıdık gelmesi hissiyle izlemeye devam ettim sadece. Beşinci bölümden sonra nihayet olaylar anlam kazanmaya başladığında animeye hayranlığım da arttı. O noktadan sonra da keyifle izledim.

İzlemesi kesinlikle kolay bir anime değil, kurgusu sıra dışı. İzlediğim hiçbir şeye benzemiyor. Kısaca konusundan bahsedecek olursam; sanal ve gerçek(fiziki) dünyanın arasındaki sınırın kaldırılması üzerine bir mücadele. Ama her bölümde açılan kurgusuyla, anlatının içine yerleştirdiği ipuçlarıyla ve iyi bir analizle insanın evrim tarihi ve potansiyelini işlediğini bile söyleyebiliriz.

Gerçekten zorlu bir seyirdi. Keyif almadığımı söyleyemem fakat yordu. Üzerine bir şeyler okuduktan sonra kafamda netleşti. Çok çok iyi bir konuyu, çok farklı bir bakış açısıyla işlediklerini düşünüyorum. Başka bir zaman bir kere daha izleyeceğim.

present day, heh… present time. hahaha

3 Beğeni

Şeytanlar,ninja,doğaüstü,akıl oyunları Vs tarzında sağlam anime önerisi olan varsa yazabilir mi?

2 Beğeni

Doğaüstü ve akıl oyunlari kategorisinde Bungou Stray Dogs var. Süper güçleri olan mafya ve polisin savaşını anlatıyor. Animenin twisti karakterlerin Japon edebiyatından kişilerden olması, güçlerinin de yazdıkları eserlerden gelmesi. İkinci sezonda Lovecraft, Poe, Steinbeck, Mark Twain gibi karakterler de geliyor. Animasyon çok iyi ikinci sezondan sonrasını izlemesen de olur.

1 Beğeni

Şeytan, doğa-üstü güçler, orta çağ olarak nanatsu no taizai

2 Beğeni

Drifters var. Tarihimizin ünlü insanları fantastik evrenlere gönderiliyor.

2 Beğeni

Nanatsuyu da @Kehribar drifterside izledim malesef, ikiside güzel ama nanatsuyu daha çok beğenmiştim
@Orhan_Kolibandi dediğiniz animeyi izlemedim death notela benzerliği var mı ?

2 Beğeni

Death Note kadar yoğun olmasa da mafya ve polis arasında bir taktik savaşı var. İlk sezon daha çok karakter tanıtma ve tek bölümlük hikayelerden ibaret ama 1. Sezon finaliyle 2. Sezon gerçekten güzel. Konu güzel, karakterler renkli ve özgün dövüş sahneleri çok tatmin edici. Hatta kardeşime dediğini size de söyleyeyim. İkinci sezon ilk dört bölümü seyredin. Geçmişte geçen bir hikayeyi anlatıyor. Bunu seyrettikten sonra diğer bölümleri de seyretmek isteyeceğinizi düşünüyorum.

raw

3 Beğeni

Ben buna yanlışlıkla ikinci sezondan başlamıştım ve 2 bölümü izlemistim. Ben de o 2 bölümden kaliteyi yakalıyorsunuz zaten diye düşünüyorum.

görseller hoşuma gitti, izleyeyim o zaman yardım için teşkkrler.

1 Beğeni

Fate serisinin yazarlı olanı yani

1 Beğeni

Fate birbirleriyle savaşan geçmişte yaşamış savaşçıların olduğu anime miydi.

2 Beğeni

Evet.(yirmi karakter)

1 Beğeni