En Son İzlediğiniz Anime?

Niye ya, yaz işte herkes faydalansın :buyucu: hem senin söylemediğin bir seri olur, başkası söyler. Kötü mü olur ? :smiling_imp:

3 Beğeni

Merak edenler özel mesaj atsın, herkese yetecek kadar özel mesajım var. :joy::joy:

2 Beğeni

Tabiki bekliyorum :grinning::+1:

2 Beğeni

Bence de buraya yaz. Yeni seriler keşfedebiliriz :grin:

4 Beğeni

Madem ısrar ediyorsunuz. Not defterimi açtım. Anime kategorisine girdim. 19 tane not var. Hmm :thinking: Şuraya bi yere seinen animeleri yazmıştım. Alın size izlediğim 25 tane seinen anime, alfabetik sıralı :joy:

Özet

3 gatsu no lion

baccano

Boku dake ga Inai Machi

Btoom

Black lagoon

bungou stray dogs

Darker than black

Ergo proxy

Fate zero

Gungrave

Ghost in the shell

himouto umaru chan

Jormungand

Mahou shoujo madoka magica

Monster

Psycho pass

Phantom: requiem for the phantom

parasyte

serial experiments lain

Sidonia no kishi

Shinsekai Yori

Steins gate

Tokyo ghoul

Vinland saga

Zankyou no terror

6 Beğeni

Şu an basketten çok komedi şeklinde gidiyor ama o da gittikçe güzelleşiyor. :smiley: Bu nasıl bir sahnedir bi’ kere ya. :smiley:

4 Beğeni

Slum Dunk efsanedir benim için, çok absürt sahnesi vardı ama gaza getirmeyi iyi biliyordu. Çalışma Kampı Atışı (yanlış hatırlamıyorsam) sahnesi hala aklımda. Animesi yarım kaldıktan sonra mangada devam etmedim. Okuyanlar çok güzel maçlar var diyordu, nette bulursam okuyayım bir ara.

2 Beğeni

Animeyi sevdim ama nasıl gaza getireceğini merak ediyorum açıkcası. Şimdi ki hareket eden animasyonlardan ziyade sesli görsel niteliğinde ilerliyor çünkü. Sakurai’nin beceriksizlikten başarılıya giden yolunda bir şeyleri ilk kez başardıkça gaza gelirim herhalde ama onun dışı merak ediyorum nasıl olacak diye. Mesela ilk kez maçta kimse beklemezken dunk atar ya da kimse beklemiyor iken dunk yerine havadan Rukuwa’ya pas atar filan. Varsayımsal konuşuyorum tabii ama bekliyorum böyle sahneler.

1 Beğeni

Hanamiçi’nin kendini geliştirmesi uzun süreye yayılmış, artık animelerde gördüğümüz anlık gaza gelerek kazanılan power up durumları pek yok. Rukawa ile aralarındaki çekişme için bile izlenebilir.

2 Beğeni

Belki izlemişsindir ama gezinirken buna denk geldim az önce mükemmel yapmışlar iyi güldüm gece gece. :smiley:

2 Beğeni

Ulan ya ahahahah :smiley: çok troll olmuş acayip iyi.

2 Beğeni

Kaguyasama’nın yeni bölümlerini beklemekten sıkılıp mangasına sardım, bi de ne göreyim Nusret

IMG_20200605_165532

4 Beğeni

Aramıza hoş geldin. Aynı şeyleri hissediyoruz. :grin: Beklediğim yanlış saymadıysam 9 tane anime var. Shingeki no Kyojin mangasına başlamıştım ilk cildini okuyup kendimi tuttum. Önce animesini izlemek istiyorum. Ama Yakusoku no Neverland için aynısını söyleyemem. Dayanamadım mangasını okuyorum :smiley:

1 Beğeni

Ohoo. Ben kime diyorum. Çoktan mangaya kapılmışsın bile. Geçmiş olsun o zaman. Hele ayda bir çıkan manga ölüm gibi :joy:

1 Beğeni

Shokugeki no Souma: Gou no Sara izledim maalesef ara vermiş, tadı damağımda kaldı.

1 Beğeni

Owari no Seraph vardı bir de değil mi? Onu tamamen unutmuştum. Aslında çok güzel başlamıştı o anime. Ama benim için hayal kırıklığı oldu. Hele kraliçe vampir tek yiyerek öldü ya. Vampir tarzı animeler hayal kırıklığı oldu hep. Vampir tarzı okuduğum kitap da öyle olmuştu daha fazla vampir animeleri izleyemem sanırım :frowning:

1 Beğeni

Blur Spoiler içinde yazabilirsin bence. En sevdiğin karakter ölünce sıkıntı oluyor işte. O kraliçe için fazla beklentilerim vardı. Beklenti meselesi hakkında çok haklısın. Büyük beklentiler içinde izleyince öyle oluyor. Mesela Sidonia no Kishi hakkında Shingeki no Kyojin tarzında anime demişlerdi. O da hayal kırıklığı oldu o yüzden. Daha onun da devamı çıkacak…

1 Beğeni

Hadi ya :joy: :joy: şu anda düşüncelerimi 180 derece değiştirdin. Çoktan umudu kesmiştim ben. Demek öyle :joy: :joy: O kadar ipucu verdin yine de anlamadım. Boşuna kızmışım o kadar. Neyse mangası bitince bir şans daha verebilirim o zaman.

2 Beğeni

Dorohedoro-

Çok uzun zaman öncesinde mangasını okuduğumu hayal meyal hatırladığım ve ağzımda farklı bir tat bırakmış bir seriydi. Mangasını yarım bıraksam da seri hakkında aklımda kalanlar çok azdı. Belki benzer bir tat alırım diye düşünerek, Netflix’de animesini görünce düşünmeden izlemeye başladım.

Animesi çok güzel yapılmış. Kurguda mangaya göre (aklımda kalan kısmına) çok daha farklı işlenen kısımlar var. Yine de o atmosferi ve serinin kendine özgü tadını izleyiciye geçiriyor.

Ben çok beğendim. Herkese öneririm.

2 Beğeni

Geçen hafta izlemiştim, dediğiniz gibi çok beğendim. Böyle karanlık atmosferli ve neyin ne olduğu belli olmayan akıp giden animeleri seviyorum.

2 Beğeni