En Son İzlediğiniz Film?

Mindscape / Anna

Karşımızda Inception’dan ve kimi başka filmlerden ödünç alınma, kurguya ustaca yedirilmiş klişelerle dolu, tek twist hakkını da finalde sizi memnun edecek biçimde kullanmış bir film var. Sinema, ne kadar sıkarsanız sıkın, sadece senaristin, yönetmenin, teknik ekibin eseri değildir. Sinefil olmanıza gerek yok, daha filmin açılışında sizi Mark Strong karşılıyor. Ardından Brian Cox, Indira Varma, Taissa Farmiga ve cameosuyla Noah Taylor. Senaryoda zorlama kimi anlar var ki, onları bile sineye çekip izliyorsunuz: Bazı filmler vardır, “yahu bu adamı bayağıdır izliyorum, bari şu bittikten sonra izlemediğim neyi kalmışsa hatmedeyim” dedirtir; Sam Rockwell’de ben yapmıştım, sanıyorum artık Mark Strong’ta da yapacağım. Tabii Stanley Tucci ile birlikte.

Taissa çok iyi bir seçim. Vera’nın 21 yaş küçük kardeşi, şu an 30 yaşında, yani halen yolu var.

Oyuncuların, filmin ederini iki puan yükselteceği örneklerden. Kastingi yapanı tebrik ediyorum.

Not: Öncesinde 5 dk. Walking Out, sonra da üç beş saniye Adrift bakıp bu filme geçtim ve onda kaldım.

Very strong: https://turkcealtyazi.org/mov/1684233/welcome-to-the-punch.html

1 Beğeni