En Son İzlediğiniz Film?

Görsel efektler, atmosfer harikaydı. Sanırım Sony dokunuşu. Her şey mükemmel görünüyor. Bazıları klişe bulabilir ama ben böyle mutlu sonla biten filmleri seviyorum. Bence hikaye güzel bir sona bağlandı. Dikkat dağıtmadan izletmeyi başaran bir film. 8/10.

5 Beğeni

Bir gün izlerim diyerek yıllarca beklettiğim filmlerden, izlediğim en iyi animasyonlar arasına girdi. Bu kadar güzel olmasını beklemiyordum.

9 Beğeni

pamela andersan oynadığı the last showgirl dahil sony ait starge 6 ve sony class dağıttığı ve ya yaptığı film olup türkiye de sinemalar da gösterilmemiş bu sene yurt dışın da yayınlanmış ne kadar film varsa itunes da yayınlanmış ama hepsi sadece altyazılı. univarsel ve amazon da bir şeyler eklenmiş ama onlar da dublaj var mı henüz bakmadım. bunu dışında downton abbey filmlerin universal türkçe dublajlı ve altyazılı olarak ilk önce itunes getirip oradan netflix vs. getiriyordu. ilk 2 film kalkmış. 3. film ne zaman eklenir? belli değil.

1 Beğeni

Bilindik bir öykü olmasına rağmen güzel bir uyarlama olmuş. Süresi uzun olmasına rağmen sizi yormuyor. Del Toro kendi stilinde doyurucu bir filme imza atmış. Frankenstein ve canavar arasındaki baba/evlat eksenindeki ilişki iyi işlenmiş.

7 Beğeni

İlk defa Polonya yapımlı bir film izledim. Kötü değildi. Film dondurma yöntemi ile insanların hastalıklarına çare bulma amacını komik bir dille perdeye yansıtıyor. Tabii tüm Dünya buna odaklanmışken Feminizm de arkadan sinsi sinsi yaklaşıyor. Üç yıl sonra tekrar uyandırılmayı bekleyen kahramanlarımız uyandıktan sonra acı bir gerçekle karşı karşıya kalır. Üç yıl sonra değil elli yıl sonra uyandırılmışlardır. Üstüne üstelik kadınlar Dünya’yı egemenliği altına almış ve erkekler kısırlaştırılmış.

Film hem yapım yılına göre hem de işleniş olarak keyifli bir deneyim sunuyor. Ben beğendim. Hatta bu filmin Aydemir Akbaş versiyonu da mevcutmuş. Onu da izledim. Akbaş’ın filmi tam bir facia. :joy:

4 Beğeni

Vahşi Robot

Güzel ve dokunaklı bir animasyon olsa da basmakalıp Hollywood mesajları içeriyor. Değişik bir şeyler izlerim umuduyla izledim ama olmadı. Kötü değil ama öyle işte. :slight_smile:

:star::star::star:

7 Beğeni

The Cabin in the Woods

Bazı fikirlerini gerçekten beğendim ama bir yerden sonra o kadar sıkıldım ki uykuya karşı büyük savaşlar verdim.

7 Beğeni

Buraya geldiğimde özgürdüm Bryant,şimdi dahada özgürüm.

9 Beğeni

https://www.imdb.com/title/tt0985699/

Yine güzel bir Tom Cruise filmi. Hitler karşıtı bir grup askerin ona suikast düzenlemesini harika bir şekilde işlemiş film. Gerçek bir olay olduğu için etkisi daha çok hissediliyor. Her ne kadar askeri bir film olsa da çok az aksiyon var bilesiniz.

8/10

2 Beğeni
4 Beğeni

Nazı soykırımı sırasında kitap sevgisini, kitap yoksunluğunu empatik bir bakış açısıyla öykünün ortasında kendinizi bulmak istiyorsanız 130 dakikalık bu “The Book Thief”-“Kitap Hırsızı” filmine buyrun.

6 Beğeni

Harika bir aksiyon filmi olmuş. Çok beğendim. İlk Predator filminin tadını fazlasıyla verdi. Ses tasarımı, görsellik ve tutarlı bir hikaye örgüsüyle filmden müthiş keyif aldım. Yönetmenin ölü toprak üzerinde olan Predator serisine dokunuşları çok yerinde. Umarım Alien vs Predator filmini de yakın zamanda görürüz.

8 Beğeni

Predator: Vahşi Topraklar

Olumlu Tarafları:

• Başından sonuna kadar süren bir aksiyonu vardı. Filmi sürükleyen de bu durum.
  • Sinematografisi iyi sayılabilir.
  • Gezegen ve yaratık tasarımları (bazıları biraz abartılı olsa da) güzeldi.

Olumsuz Tarafları:

• Ergen de olsa bizim istediğimiz Avcı bu değil.

• Neredeyse sempatik bir Avcımız var.

• Şaka yapıyor, arkadaş ediniyor, takım kuruyor.

• Olmasını beklediğimiz vahşeti bulamıyoruz.

• Avcı’ nın olduğu ortamda gerilim olur ama burada yok.

• Cineverse sineması yine şaşırtmadı ve bize 3D formatında yarı çamur bir film izletti.

• Bileti aldıktan sonra 3D gözlüğü mısır satılan yerden almamız gerekiyormuş ama söylemedikleri için filmin ilk dakikalarında çıkıp gözlüğü de almak zorunda kaldım. Gözlüğü söylemedikleri için normal format sanıp girdim.

Özetle, keyifle ve heyecanla izlenebilecek güzel bir bilim kurgu aksiyon filmi. İki saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ama…

EK NOT: Sevgili ergen arkadaşlar filmleri izlemek yerine kıkır kıkır gülecek ve sohbet edecekseniz lütfen filme gelmeyin. Paranıza yazık. Aynı parayla bir kafeye gidip aynı şeyleri yapabilirsiniz.

:star::star::star: +

3 Beğeni

Bir de ellerde telefon düşmüyor son seviyede parlaklık. Uyarsan ikinci de tekrar başa dönüyorlar. Sinemaların kalabalık olması güzel ama böyle her şeyden bihaberler için kalabalık olmasa da olur. Artık en iyi saat aralığı sabah saatleri gibi gözüküyor. 3D formatını ısrarla getirmelerini de anlamıyorum amacınız ekstra gözlük parası almaksa bilete ekleyin ama 3D izlemeyeyim yeterli. Sinema salonlarının kalitesizliği son sürat devam ediyor maalesef.

7 Beğeni

Harika bir intikam filmiydi. Kadro, oyunculuklar ve senaryo sizi bir an olsun sıkmıyor.

9/10

Telefonla çekilmiş düşük mü düşük bütçeli bilimkurgu filmi. 2 dakika sonrasını odasındaki monitörden gören bir genci ve olayların nasıl geliştiğini anlatan başarılı bir film. İncelemesini Çarşamba günü Bilimkurgu Kulübü’nde okuyabilirsiniz.

7/10

2 Beğeni

The Magnificent Seven (1960)

Güzel bir western, tam haftasonu sabah izlemelik :cowboy_hat_face:

5 Beğeni

1960 yılı yapımı muhteşem bir western klasiğidir.

Bu gördüğümüz kadronun hiçbirisinin hayatta olmamaları üzücü…

8 Beğeni

Tropic Thunder

Yıllar önce bir kez izlemiştim geçen gün aklıma geldi, tekrar izledim. Sadece kadrosu için bile izlenebilir. Bazı sahneleri gerçekten çok komik.

3 Beğeni

Hocam sahaf mıyız? Veya başka türlü bir koleksiyoncu? Çünkü hangi film paylaşılsa DVD’sini eklemiş oluyorsunuz :smiley:

1 Beğeni

İlgin için teşekkürler TheNameless, sahaf değilim, sâde bir vatandaşım🙂 ben de bu vasıtayla Yüzüklerin Efendisi filmini foruma hatırlatmış olayım, Yüzüklerin Efendisi’ni DVD baskısıyla tekrar seyretmek hafta sonumu güzelleştirdi. Tavsiye ediyorum.

8 Beğeni