Beğenmenize çok sevindiiim Ve doğum gününüz kutlu olsun!
En son Nope izledikten sonra izlediklerim ve haklarındaki hiç bilgilendirici olmayan yüzeysel yorumlarım şöyle,
Morbius, kimse sevmemiş bu filmi galiba nedenini biraz anlıyorum biraz anlamıyorum. Marvel filmi gibi değil, çok benzerleri olan bir ‘deney yaptım yanlış gitti’ filmi. Türünün her özelliğini taşıyor, süper düper etkileyici olmamaları dahil.
The Unbearable Weight of Massive Talent, Nicholas Cage filmlerinin çoğunu izlemişimdir, bu en güzeli değil ama aynı kategoriye koymamak gerek. Genel olarak beğendim, eğlenceli sürükleyici.
I came by, filmin ilk dakikalarıyla sonrası bağımsız gibi olmuş :d Başta Now You See Me ya da Hacker gibi bir şeyler izleyeceğim sanmıştım. Aşırı yetenekli bir hırsız olsun, anarşik sosyal mesaj verme kaygısı olsun böyle şeyler bekliyordum. Gittiği yeri yine de beğendim. Yine de spoilersız söyleyemem ama sonundan tatmin olamadım :d
Escape Room: Tournament of Champions, önceki filmini/filmlerini izlemedim. Birkaç sahnesini görmüştüm, bir de bulmaca severim diye izlemiş bulundum. Türü sevene güzel ama tam olarak zekice bulmacalar değil bence yine büyük şans faktörü olan şeyler vardı.
Thor: Love and Thunder, benim gözümde Thor:Ragnarok pikine ulaşamamış. Bazıları için fazla komediliydi. Bunun hakkında ne düşündüler merak ettim. Bu filmdeki komedi bana zorlama geldi. (ve ben baya cheesy komedilere bile gülerim)
Coming Home in the Dark, korku değil dram daha iyi olurmuş. Gerilmedim de, ne olacağını tahmin etmeme rağmen bekledim durdum. Tek güzel yanı Daniel Gilles’ın karizması.
Paranormal Activity: Next of Kin, bu da serinin ilk izlediğim filmi. (korku izlemeye yeni başladım) Korku filmlerinde en sevdiğim ve sevmediğim şeyler bu seride zaten. Gerçekten korkmayı ve filmin içinde hissetmeyi seviyorum, korkunun jumpscarelarla gelmesini hiç sevmiyorum.