Teşekkürler. ( 20 karakter)
(Üstteki 1. baskı, alttaki 2. baskı)
@Leingrad 'ın attığı ikinci baskı kapak görsellerini görüp ben de değişim yapmaya karar verdim ilk baskıyı. Eksik sayfa pek umurumda değil ama ilk çıktığından beri bu kapak baskısındaki hataya ve özensizliğe kafayı takmıştım.
İkinci baskıda eskitme desen uygulanmış deri tercih etmişler ya da baskıdan sonra en son ayrı bir işlemden geçmiş deri kapak. Bu oldukça hoşuma gitti. İlk baskıda dümdüz deri çok garip duruyordu. Varak baskı ve çöktürme baskıların da birbirine tutturulabilmesi iyi olmuş. En çok gözüme batan buydu. Epsilon logosunun da beyaz baskı yerine yine diğer baskılarla uyumlu altın varak basılmasıyla kesinlikle çok daha güzel bir kapak çıkmış ortaya.
Yayın evinin zararına tabi ama neredeyse “İyi ki bu eksik sayfa hatası ortaya çıkmış ve bizler için ikinci baskı ile değişim fırsatı olmuş” diyeceğim. Eksik sayfa hatası olmayıp da çok daha sonra ikinci baskıda kapağın bu şekilde değişime uğradığını görseydim ilk baskıyı almış olduğuma oldukça üzülecektim. Sanırım artık Epsilon’un ilk baskılarını alırken ve ya herhangi bir kitabına ön sipariş geçerken biraz daha düşüneceğim. Ama yine de bize iade ve ya değişim imkanı verip örnek bir davranış sergiledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.
Bir ay kadar önce aldığım Taht Oyunları normal versiyonda (35. baskı) da bu kısım basılmamış. Eksik kısmı buradan okumuş oldum, teşekkür ediyorum.
Axaba epilson niye boyle bir şey yapmış?
Henüz kesinleşmiş bir durum yok. Seçenekleri değerlendireceğiz. Kesinleştikçe de her zaman olduğu gibi sizlerle paylaşacağız. 
Lütfen özel baskı kadar sade olmasın…
Bu baskının boyutu biraz küçük ama bir tercih hakkım olsaydı sırf baskıdan dolayı bunu tercih ederdim.
Gerçi ben Epsilon kaç çeşit baskı yaparsa alma niyetindeyim ama insan şöyle güzel baskıları görünce diğer baskılar çok yavan geliyor.
Epsilon boyutunu büyütüp basarak bize sürpriz yapar bence 
Zerre beğenemiyorum ben bunları da ya.
Küçük ve köşelerinin oval olması bende bebekler için tuvalet eğitimi tarzı kitaplardanmış gibi bir his uyandırıyor. Favorim değil ama orijinal kapaklar içinden bence en iyisi gene bu aşağıdakiler… Tabii ki tek cilt olacak şekilde basılmasından yanayım.
Merhaba @melisfalan, sorduğum soru gözünüzden kaçtı galiba o yüzden tekrar sorayım dedim ![]()
Selam, henüz kesin bir tarih veremiyoruz. Kara Sancak çıkalı daha birkaç ay oldu. Biraz daha zamanı var. 
Kitap basımı öncesi seçenekleri burada paylassaniz da müşteri ile beraber tartissaniz
Tabii.
Yani her şey tamam da gerçekten bu tarz isteklerinize bazen nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Sizleri zaten dahil edebildiğimiz kadar dahil ediyoruz süreçlere.
İthaki Artemis’in kapağını anket ile seçmişti zamanında.
En nihayetinde siz bir ürün satıyorsunuz ve satışa çıkaracağınız ürünü üretmeden önce müşterinin görüşlerinin alınmasını istemek neden abest bir istek olsun? Gerçekten anlamıyorum.
Kapak ve hangi kitabın yayımlanacağı konusu ayrı şeyler. Her kitaptan önce bunu yapmamız mümkün değil. Sizlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bir kitap olduğunda zaten haberini öncesinde sizlere biz kendimiz veriyoruz. Ama bazen burasının bir yayınevi, bir yayın programı ve son teslim tarihleri olduğunu unutarak yorumlar yapabiliyorsunuz. Sitemim buna. Bu abes çünkü. ![]()
O zaman fire and blood ne zaman çıkıyor. 
Ateş ve Kan’ı sonbahara kaydırdık.
The Core’dan sonra İblis döngüsünü novella ve hikayelerini yayınlamayı düşünüyor musunuz?