Epsilon Yayınevi Soru Hattı

Herkese selam,

Uzun zamandır sorularınızı cevaplayamadım yoğunluktan. Sıradan başlayalım.

Lanetli Krallar için henüz kesin bir tarih veremiyorum. :slight_smile: En kısa zamanda diyelim.

Sadık Bey’in Kafka Kitap’ta yayımladığımız Dünyayı Değiştiren Düşünürler serisi var, bağlantımız oradan daha çok. Kendisiyle hep iletişim halindeyiz ve oldukça üretken birisi. Ancak yeni kitap konusunda ben bir şey demeyeyim, onu en iyi editörler bilir. :slight_smile: Haber geldikçe size taşırım haberi.

Buna biraz daha var. TÜYAP dersem yalan olur ama şu soruyu doğrurur hangi TÜYAP? :stuck_out_tongue:

Seni görmedim sanma! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Var, şahane şekilde gelecekler. Çok yakında. :slight_smile:

7 Beğeni

Ateş ve kan adlı kitapta aksilik olmazsa tüyapa yetişecek mi?

Evet, yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

6 Beğeni

Peki sizce Ateş ve Kan kitabını Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin çıkan kitaplarını okuduktan sonra mı okumalıyız, yoksa herhangi bir zamanda da okuyabilir miyiz?

Kesinlikle asoıaf okumalısın öncelikle.Çünkü ateş ve kan asouaf içerisindeki targaryen hanesini anlatıyor.Hatta bana kalırsa asoıaf,buz ve ateşin dünyası,ateş ve kan sıralaması ile okursan daha fazla zevk alırsın.

1 Beğeni

Tamamdır, teşekkürler :slight_smile:

Yeri gelmişken sormak istiyorum, umarim vaktinizi çalmıyorumdur. Taht Oyunları ciltli seri icin bir gelişme var mı yoksa rafamı kaldırıldı? Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.:slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Rafa kaldırılmalı.Yayınevi o işi dizinin son sezonu gelmeden önce bitirip piyasaya sunmalıydı.Diziyi arkasına alıp satışları yükseltirdi.Şimdi zaten kitap veya diziyi konuşan neredeyse kimse kalmadı.Serinin asla tamamlanmayacağı da belli.Kitaplar çıkarsa büyük ihtimal satışlar da memnun etmeyecek ve proje yarıda bırakılacak.Enerjilerini başka serilerde,kitaplarda kullanmalılar.Bence…

2 Beğeni

Çok isabetsiz bir yaklaşım olmuş sizinkisi. Taht Oyunları serisinin hypeı en az 100 yıl daha sürer. Seride elbet bitecektir en kötü zaman çarkı serisi gibi. Muhtemelen her çıkan kitabı en çok satan kitap olacaktır. O yüzden kült bir seri olacak Taht Oyunlari serisi için her çeşit baskı iyidir.

10 Beğeni

Valla bence de inanılmaz isabetsiz ve doğru olmayan bir yaklaşım. Seriyi asla bu şekilde ele almıyoruz. Sevgiler.

14 Beğeni

Ciltli baskılar konusunda neden bilgi vermiyorsunuz? İnstagramdan da dönüş yapılmıyor. İptal de edilmiş olabilir. Öyleyse beklemeyiz.

Belli değil arkadaşlar daha kaç kere diyeyim, bilemedim. :slight_smile: Durumu kesinleşince ben yazacağım size.

4 Beğeni

Konuyu çok karıştırmadım. Teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

Sırada AMERİKA var, ama zamanı henüz tam olarak belli değil.

2 Beğeni

Sayın @melisfalan ve @Fahrettin Assassin’s Creed Underworld (Oliver Bowden) çevrildikten sonra (yayınlanacağını umut ediyorum) devam kitabı olarak Heresy (christie golden) ve Odyssey (gordon doherty) kitapları da çevrilecek mi acaba ?

ve geçenlerde sordum ama Matilde Asensi - 2. kitap Catonun dönüşü çevrilecek değilmi?

1 Beğeni

Underwolrd zaten Cehennem adıyla çıktı Kara Sancak’tan önce. Sırada “Desert Oath” var.

sırayı karıştırdım herhalde. Doğrudur. Prequel filan yazıyordu Desert Oath için goodreads de karıştırdım sanırsam.

Sırayı siz değil epsilon karıştırdı :grin: Sahipsiz, Kara Sancak, Birlik ve Cehennem şeklinde sıralaması.

2 Beğeni

Merhabalar @melisfalan @Fahrettin Nüve kitabı çıktı mı çıktıysa dağıtımda vs. sorun mu var? Kitabı sipariş verdiğim site 2 iş gününde temin diyordu ama kaç gün oldu. :pensive:

Bugün geldi, ufak bir baskı gecikmesi yaşadık. Birazdan fotoğrafını atacaktım ben de buraya. Şöyle bırakayım usulca… :bomb:

20 Beğeni