O değil okurken sırtı kırılacak 
Kapak aynı mı olacak bir bilginiz var mı acaba?
Bilgim yok ancak yayınevi yetkilileri bu konuda cevap verecektir. Yine de bir bilgi alırsam yazarım mutlaka.
Merhabalar, Alanna serisinin devamı basılacak mı acaba. İlk baskı 2011 olduğu için hiç ümitli değilim ama sormak istedim yinede. Teşekkürler.
Ateş ve Kan an itibarıyla baskıya gitti arkadaşlar. HABERİNİZ OLSUN. 

Vuhhuuuuuuuuuu 
Yay!
Kapak ne zaman peki? 
Alın bakalım. 1 Kasım’da Kitap365.com’da ön satışa açacağız.
Hallelujah!!! 
Cilti çıkma ihtimali nedir ?
Daha önce ciltli çıkmayacağını çünkü sayfa sayısının fazla olduğunu söylemişlerdi.
Ateş ve Kan yeni bir seri mi? Buz ve Ateşin Şarkısıyla bir bağlantısı var mı? Bilgi verebilecek varsa sevinirim. 
Fetihten itibaren Targaryen hanesini yakından inceleyen bir kitap.Buz ve ateşin şarkısına kadar olan zamanı inceliyor.Yan kitap.Ve size tavsiyem önce seriyi daha sonra buz ve ateşin dünyası kitabını ardından bunu okumanız.Buz ve ateşin dünyası o kadar gerekli değil ama daha fazla zevk alırsınız.Ateş ve kan 2 kitaplık bir seri olucak tabi yazar kitabı çıkarabilirse.
Yazar önce 6. kitabı çıkarsın
Bu lafı da her yerde söylüyorum, ben bile bunaldım 
Anladım. Bilgi ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. 
Ciltli yakışırdı bu kitaba,olmadı,üzüldüm 
Fire and blood çıktığına göre A Knight of the Seven Kingdoms gündeme alındı mı? Çeviriye gönderildi mi acaba ? 

Ön okuma paylaşacakmısınız?
Merhaba, kitabın sayfa sayısı kitap365’te 736 olarak görünüyor. O zaman bu yazdığınız bir tahmindi diye varsayabilir miyiz?