Ön okuma metni şu linkte mevcut.
http://bit.ly/34sbaDm
Evet. ![]()
Ön okuma metni şu linkte mevcut.
http://bit.ly/34sbaDm
Evet. ![]()
Merhaba. Taht Oyunları’nı ciltli olarak çıkarma durumu hala netlik kazanmadı mı acaba? Sırf ciltliler çıkacak diye kitapları okumaya başlamadım.
Biraz inceledim de, gerçekten efsane bir kitap. Martin yapmış yine yapacağınız. Size de teşekkürler bizleri buluşturdunuz bu eserle.
Keşke ciltli olsaydı.
Gercekten güzel iş olmuş elinize sağlık. Keşke ilk baskıda ciltli görseydik en azindan sınırlı sayıda da olsa. Yakışırdı. Sanırım İthaki’nin Watchmen’de yaptığı gibi dizi çıkmaya yakın ciltli basarsınız. Biz de el-mecbur alırız 
Gerçekten de müthiş. Ciltli basacak mısınız?
A Knight of Seven Kingdoms hakkında bir gelişme var mı peki 
Aynı soruları sürekli sormuşuz, tek bir mesajda toplayacak olursam,
a Knight of Seven Kingdoms tan haber var mı?
Asoiaf 1. Ciltli kitabı aldık tamam güzel, bu serinin 2. Ve diğerlerinden haber var mı?
Fire and Blood ciltli basılma ihtimali var mı? Şimdi veya yakın gelecekte.
Bunlar 
2.Sorunun cevabı daha önce verilmişti. Taht Oyunlarının yayınlanan Resimli ciltli baskısı 20.yıl özel edisyonu versiyonu. Kralların Çarpısmasının 20.yıl özel edisyonu Amazon’a göre yarın çıkıyor. 1 yıl içinde bekleyebiliriz sanırım.(Bekleyebiliriz değilmi
)
3.kitaptan sonrası için ise sonsuz bir bekleyiş öngörüyorum
.
Arkadaşlar selam, Ateş ve Kan yarından itibaren TÜYAP’ta, haberiniz olsun. 
Ateş ve Kan kitabı seriyi okumadan tekil olarak okunabilir mi?
Forumdaki en etkin yayınevi yetkilileri Epsilon’da her konuda sürekli bilgi veriyorlar. Umarım diğer yayınevi yetkilileri de aynı özveriye sahip olur. Teşekkürler.
Okuyabilirsin tabi ancak Yüzüklerin Efendisi’ne Silmarillion’dan girmek gibi bir şey olur bu. Ben önermem şahsen yani bu kitabın Ejderhaların Dansı’ndan sonra okunmasının daha anlamlı olacağını düşünüyorum.
Diziyi izledikten sonra hep evrenin tarihini merak ediyordum. O zaman dediğiniz sıralamayı yaparım teşekkürler.
Melis hanım belki tekrar bir soru olacak ama Epsilon Ateş ve Kan’ı ciltli basacak mı?
Hayır arkadaşlar şu an için öyle bir planımız yok. Bu tabii ki asla sert kapak basmayacağız demek olmuyor. Ancak kısa vadede bence böyle bir beklentiniz olmasın. 
Melis Hanım A Knight of Seven Kingdoms’u basacak mısınız? Kitap çeviride mi? Bilgilendir misiniz bizi 
Durum anlaşıldı
önce karton kapak alacağız, sonra sert kapaklıyı bekleyeceğiz. Olsun. İkisini de alırız. Teşekkür ederim.
Yayınevini anlamak lazım bu konuda. 5. 6. Baskı yapması lazım özel sunum için bana kalırsa da. İlk Baskı bi bitsin bakalım satıyor mu diye bakacaklar, sarmazsa ciltli basmaları şuanki ekonomidr çok zor. Zaten 5 6 baskı yaparsa kitabı alan toplam sayının yarısı alsa yeter ciltli baskıyı 
Yok ben hak veriyorum zaten yayınevine. Sadece sert kapak çıkıp çıkmayacağını merak ettik 
Merhaba Melis hanım, İblis Döngüsü beş kitap kutulu ne zaman satışa çıkar acaba??