Epsilon Yayınevi Soru Hattı

Fiyatı uygun boşver :slight_smile:

image

8 Beğeni

Teşekkürler.:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Selamlar,

Karşınızda Ateş ve Kan Yılbaşı Özel Baskısı.
Satın almak isterseniz bağlantıya tık: http://bit.ly/38mAflS

22 Beğeni

Dış kısmındaki yarım şömiz dışında güzel olmuş :v:t2:

2 Beğeni

Muhteşem olmuş, emeğinize sağlık. En sevdiğim kitap tipi; sade, gösterişsiz ve kaliteli.

1 Beğeni

Ay sonuna kadar tükenmez umarım, ben o zamana kadar sipariş veremeyeceğim :worried:

1 Beğeni

Sorması ayıp kaç adet basıldı?

1 Beğeni

Kapakta kitabın ve yazarın adının yazmasını isterdim. Yarım şömizde yazıyor zaten denecek ama ben yine de kapakta görmek isterdim. Onun dışında harika olmuş.

2 Beğeni

En azından 20 yazarın kitap hakkındaki yorumu yok. :slight_smile:

5 Beğeni

En güzeli o olmuş zaten :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba, Londra Nehirleri bir serinin ilk kitabı, serinin diğer kitaplarını çevirme planınız varmı kitap değerlendirme siteleri diğer kitaplara ilk kitaba göre daha yüksek puanlar vermiş, tabi bu seri işleri bizde arz-talep Türk okuyucusunun kitaba reaksiyonuyla alakalı. Ben kapağı, çevirisi ve hikayesiyle tuttum,ilginize şimdiden teşekkürler.

3 Beğeni

evet bu sorunun cevabini bende merakla bekliyorum…

2 Beğeni

Kötü bir durum olmuş ama bence bu şikayetinizi yayınevine değil Aras kargoya yapmalısınız. Sizin bulunduğunuz bölgeye bakan şube kötüymüş. Mesala, benim oturduğum yerde de Yurtiçi ile çok sorun yaşadım ama Aras ile hiç sorun yaşamadım. Firma hangi şirketle çalışırsa çalışsın bazı şubeleri sizin bulunduğunuz bölgenin şubesi gibi olacak. Yani illaki bir yerdeki müşterilerine hizmet sıkıntılı olacak. Tüm kargo işletmelerinde durum böyle.

1 Beğeni

Selam, hemen bir siparişine bakalım. Bana özel mesaj olarak sipariş numaranı atabilir misin? Yardımcı olmaya çalışayım. :raising_hand_woman:

1 Beğeni

Hocam peki kargonuz şubede mi bekledi yoksa şubede de yok muydu?

Benim hatırladığım ciltli çıkaracaklardı sonbahara doğru. Sonra bir anda ciltli resimli zımbırtılı özel baskı çıktı. Ha güzel mi güzel. Ama standart ciltli baskılar arada kaynadı. Sanırım geç çıkacak. Ben de sizi gibi ikilemde kaldım.

1 Beğeni

Kardeşim 5 gün boyunca şubede olduğu ve dağıtıma çıktığı şeklinde msj gönderip evde beklettiler ve sonunda bir kez aramadan adrese gelmeden aynı zamanda hiçbir aramamıza cevap vermeden yani kesinlikle ulaşamadık geri iade gönderdiler kargomu

2 Beğeni

Özel cildi alan arkadaşların yazım ve imla hatalarını inceleme fırsatı oldu mu acaba ?

2 Beğeni

Londra Nehirleri! Ben de görüyor ve arttırıyorum gelsin bu serinin devamı.Daha kitabı okumadım ama 221B dergisinde önerilenler arasında gördüm ve merak ettim.Benim gibi bir çok kişi alıp okumak isteyecektir ve biz okuyucuların en sinir olduğu şey yarım kalması devamı gelir umarım.

2 Beğeni

Zaten seri macera macera gönül rahatlığı ile ilk kitabı okuyabilirsin. Devamını bekleme derdi yok.

2 Beğeni