Epsilon Yayınevi Soru Hattı

Biz de senden 6. Kitabı bekliyoruz pis şişko :smile:

6 Beğeni

Bu özel versiyonun siyah olanı da duyurulmamış mıydı? Hiçbir yerde bulamadım siyah olanını eğer siyahı var ise onu alacağım.

1 Beğeni

Yok griydi. İlk siyah mock up döndü bir tur. Bez cilt falan olacağı belli olduğunda gri olduğu da görülmüştü.

https://www.instagram.com/p/B5kVIYYJbRq/
Buradaki siyah ama. Bu renkte yok ise neden böyle bir paylaşım yaptılar ki?

2 Beğeni

Ben soyleyeyim, aynı metin üzerine bez cilt.Ebatları da daha büyük.

İlk taslak dediğim buydu işte.

bu renkte sanırsam renk kayması olmuş ondan gri bastılar keşke siyah olsaydı çok daha güzeldi

Griyi beğenmedim ben. Siyah olmasa bile, keşke başka renk kullanılsaydı. Ama tabi henüz canlı görmedim, belki de beğenirim :slight_smile:

Bez cilt olacak. Deri nereden çıktı?

Olabilir. Ama şimdi okudum kaç kişi sormuş, buna cevap verilebilirdi. Neyse, belki de sonradan karar değişikliği olmuştur. Siyah veya gri, alacağız artık…

Evet nereden çıktı? Gözümle değil başka bir yerimle okudum sanırım.

Kitapyurdunda yolcu kitabını alacaktım tükenmiş

Taht oyunlarının diğer kitaplarını da ciltli basacak mısınız?

Ciltli çıkanlar 20.yıl özel edisyon oluyor 2.kitap yurtdışında ciltli özel baskı olarak yayımlanmış durumda. Halihazırda var olan kitapların ciltli olarak yayınlanması bayağı zaman alacaktır yani

2 Beğeni

Selam, bu kitap Ateş ve Kan, kitap içinde de eksik metin yok. Böyle bir hatanın olmaması için de editörü de mizanpajını yapan arkadaş da büyük titizlikle çalıştı. Koleksiyonluk ve tek baskılık özel bir baskı bu. O nedenle bu versiyonun tekrar baskısı olmayacak.

Editörüyle konuşmadan bu soruya cevap vermek istemedim. Editörü karton kapakta tespit ettikleri hataların düzeltildiğini söyledi. 800 sayfalık bir kitap bu tamamen hatasız olduğuna dair bir garanti veremiyorum. Olmaması için herkes elinden geleni yaptı.

Keyifsiz bir okuma olur, benden söylemesi. Başkalarının da önerdiği gibi mutlaka ana seriyi okuduktan sonra okumanı öneriyoruz.

Selamlar, kitap gri bez cilde basılacak. Siyaha yakın olan bir mockup hatası olmuş.

Resimli özel baskı yayımlandıkça biz de yayımlayacağız. Tam emin olmamakla birlikte çıktıkça her sene bir resimli özel baskı yayımlanacaktır diye tahmin ediyorum.

19 Beğeni

İşte bu çok iyi haber. Kesin ciltli alacağım.

Küller ve kör serisinin üçüncü kitabı ne zaman çıkacak?

Kralların Çarpışması özel baskısı bu yıl yurtdışında çıktı. Bizde ne zaman çıkacak?

1 Beğeni

Umarım yanlış yazılmıştır 3. hamur . :grin::grin:

1 Beğeni

3 . hamur klasik kitap kâğıdıdır. Elinizdeki kitapların çoğu zaten 3. hamur. Ateş ve Kan da 3. hamur, Holmen kâğıda basıldı. İşte çeşit çeşitler. :slight_smile:

4 Beğeni