1837’de ölen adamın bu dizide olması kapaklarından daha saçma.
Hakkaten ya. İlyada’yı da koysunlar oldu olacak.
Daha önce de Baudelaire’den Les Fleurs du Mal çevirisi çıkmıştı. Açıkhava serisi muhteşem yayıncılık olayı ya diyerek devam ediyorlar.
2025 yılbaşında 3 yıl olacak, verilen söze istinaden çıkması gereken zamanın üzerinden geçen…
Sözlerinin bir kıymeti olmadığını anladığım için dönüp tekrar ne bu konuda ne de başka bir konuda soru sormadım. Kendisi bana kapak tasarımında bir değişiklik olmayacağını da söylemişti çünkü. Şimdi standardı olmayan çirkin kapaklarıyla 5. kitabı basarlar mı bilmiyorum ve takip etmiyorum.
En güzelini @fortknoxt yapmış, ilk mesajda yeni kapaklar yok bile. ![]()
Bir iki konuda çok sıkıntı çekiyoruz. İlki Alfa Klasikler serisi diğeri de Everest Modern Klasikler. Ya bir kitap serisi bu kadar kurcalanır mı? Yayınevi bile işin içinden çıkamazken okuyucu nasıl takip etsin. Kitaplara hiç yazmasan normal kitap olarak çıkarsan anlarım. Ama yok illa dizi içinde olacak.
İsim tanıdık, bunun kitabı olsa gerek.
Kapaktan anlaşıldığı kadarıyla Dorian Gray de modern klasiklere alınmış
Liste güncellendi. İnşallah kapaklar değişmez bir daha
Bence değişebilir. Bu saatten sonra değişse ne değişmese ne zaten çul çaputa döndü. ![]()
Ayrıca eski kapaklar bin kat falan iyiydi.
Çöp oldu seri. Eskilere bak, bir de yeni kapaklara ![]()
Evet neredeyse hepsi var ama bu yeni kapaklara hiç elim gitmiyor.
Ağaca Tüneyen Sweeney 108. sıraya tekrar yazılmış.
Serinin geldiği son noktanın Kafka’dan Dönüşüm olması bir tek beni üzmüyordur sanırım. Seriyi almayı bırakalı uzun zaman oldu ama uzaktan takip ediyordum, neredeyse kimsenin basmadığı eserleri dilimize kazandıran bu serinin dilimizde en çok basılan klasiklerden biriyle devam etmesi son toprağı attı benim gözümde.
Aynı düşüncedeyim. Kapak tasarımı değiştiğinde ben de bıraktım. Çok güzel eserler olan bir seriydi ama geldiği nokta; bir milyon kez çevrilen Dönüşüm’ü basmak ![]()