Ahmed Arpad çevirisi ve güzel bir kapağı vardı zaten.
Gerçi bu kapak da kötü olmamış yalan yok.

Ahmed Arpad çevirisi ve güzel bir kapağı vardı zaten.
Gerçi bu kapak da kötü olmamış yalan yok.
İyi ki bunu yazdınız hiç dikkat etmedim farklı kitap sandım. Teşekkürler.
Ağaca Tüneyen Sweeny (Flann O’Brien) ile birlikte Everest Modern Klasikleri almayı bıraktım. Tasarım saçmaladı.
Eksikleri toplamaya devam. Kitaplığımda en sevdiğim seri.
Beklediğim bir kitap olduğu halde bunu kaçırmışım. Bugün kitapçıda görünce dumur oldum ![]()
Yani oldu mu bu şimdi? Genel seri tasarımında değişiklik olmayacak deyip sözlerinde durmadılar. Ama bari şu serinin son kitabının tasarımını eskisine uygun yapsaydınız.

Grafik tasarımcı değişince kapak da değişiyor mecburen. Son kitabın tasarımını Hamdi Akçay yapmış, daha iyi olmuş bence. Yeni baskılarda diğerleri de bu tasarıma uygun hale getirilir.
Tasarımcının değişimi ile pek ilgilisi yok. Olay editörde bitiyor. Bu kitaptan 12 kitap önce ilk tasarım şablonu ve teması değişti. İki kitap farklı tasarımla çıktı, sonra tasarım bir kez daha değişti.
Zevkler ve renkler meselesinin doğru olduğunu görüyorum ve size bu tasarımın daha iyi olduğu konusunda hiç katılmıyorum.
@fortknoxt bu arada Ağaca Tüneyen Sweeny iki kez girilmiş listeye. Kapak değişince ilki güncellenmeyip yeniden girilmiş. Acımak Yok güncellenmiş. Sonrakilerde benzer durum var mı bilemiyorum.
4 -Ağaca Tüneyen Sweeny - Flann O’Brien
108 -Ağaca Tüneyen Sweeny (Flann O’Brien)