Everest Yayınları Modern Klasikler Serisi

Şeytanname kısa bir kitap, gerçekten de yayıncılık olayı Açık Hava Dizisini şahlandırabilirler bu baskıyla.

3 Beğeni

Bence de. Neden Kurtlar Sofrasında değil de Şeytanname bunu düşünmek lazım. :smile:

Kırk yılın başı güzel bir seri okuyoruz dedik gitti ya. İzahı da yok mizahını yapıyoruz.

2 Beğeni

Kitaplığımda olan kitaplardan habersizim. :slight_smile: Modern dedim ama değil gibi bunun yeni baskısı yapılmıştır.

4 Beğeni

Ooooh bak mis gibi püfür püfür açıkhava :smile:

Neyse telaşlanmayın. Modern Klasikler serisine bir şey olduğu yok yerli yerinde duruyor. Sadece Modern nedir klasik nedir onlara bir karar verseler,

O arada size çok heyecanlı bir haber vereyim. Everest açıkhavayla tanışın! Mis gibi kısa kısa, kitap okumayı sevmeyenlere özel her yerde benzerini bulabileceğiniz müthiş bir serimiz daha var :smile:

Tertemiz delirdim.

5 Beğeni

En günahsızınız olarak iş başındayım. :smile:

8 Beğeni

Ortalık karışacak gibi duruyor :smiley:

2 Beğeni

Meksikalı uyuşturucu baronları gibi Twitter PP’si yapmışsın. :joy:

2 Beğeni

Dün gece aynı şeyi bugün Twitter’dan sormayı düşünmüştüm. Müthiş tesadüf. :joy:

2 Beğeni

İspanyolcayı boşuna mı söktük :gun:

1 Beğeni

Biz ölmeden karar verebilirler inşallah hangisi modern hangisi değil

3 Beğeni

Ben bir şey anlamadım. Anlayan var mı?

Kitap yeni basılmış gibi paylaşılmış ama yeni basılmadı. İki yeni kitabı daha Modern Klasikler’e değil de Everest’e geliyor gibi bir şey söylemişler sanki.

Of ya.

1 Beğeni

Saadet Hanım serideki seçimleri beğenmiyordu ama seride kitabı bulunan yazarların farklı kitaplarını sürekli seri dışından basmaya devam ediyorlar.

1 Beğeni

Anna Kavan’dan başka geldi mi ki? Cheever Toplu Öyküler diye saymadım.

1 Beğeni

Daniil Harms yayıncılık olayı seriye eklendi. Cheever, Kavan, şimdi de Blixen.

1 Beğeni

Blixen kesin mi acaba işte. Şüphe uyandırıyor bu haliyle ama inşaşlah Modern olur ya.

2 Beğeni

Hadi bakalım

9 Beğeni

Bu var ya benim sayemde oldu bence :smile: Yaklaşık 15 mecradan darladım. :slight_smile:

6 Beğeni

Şiddetin Çocukları bitmeden dizi bitti diye çok üzülmüştüm, ilaç gibi geldi haber :confetti_ball:

1 Beğeni

Kitap seçimlerinde yaklaşımlarının değişeceğini söylemişlerdi.

Belli mi olur, şiddetin çocukları 5. kitapta dışarıdan basılabilir. Yine de heyecanlandırdı tabi yalan yok.

2 Beğeni
5 Beğeni