Evinizdeki/kütüphanenizdeki Figür ve Özel Biblolar

İnanıyorum ki müthiş şeyler gelecek :slight_smile:

1 Beğeni

Bu konuyu görünce geçen ay yaşadığım rezalet aklıma geldi. Rafımın birini mitolojiye ayırmak istiyordum ve uzun süredir almak istediğim Themis heykeliyle tamamlarım diye düşünmüştüm. Ancak sipariş ettiğimde gelen heykel hem fotoğraftakinin aynısı değildi hem de ‘demir’ yazdığı halde dört parçaya bölünmüş olarak gelmişti.

Onun dışında çok sevdiğim küçük bir Anubis biblom var.


Bir de Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarımın olduğu rafta arkadaşlarımın hediye ettiği Daenerys ile Drogon figürü var. Yumurtaları da ben kendim yapmıştım birkaç yıl önce :sweat_smile:.

26 Beğeni

Daha sahip değilim ama elbet bir gün olacağım.

16 Beğeni

Markası Wise mi ?(20)

Veronese diye bir marka. Çok ama çok güzel bibloları var.

1 Beğeni

Benim kitaplıklar da figür biblo dolu. Birkaç tanesini ekliyim. Feci toz tutuyorlar yanlız :slight_smile:

Ek olarak bu da Diablo 1’deki Tristram Katedrali… 3D modelini kendim çizip, bastım. Modellemesi, boyası, ışıkları falan %100 yerli ve milli katedral :slight_smile:

Bu da orijinali :slight_smile:

43 Beğeni

Silent hill figürü harikaymış bee :sweat_smile: İçim gitti.

1 Beğeni

Yumurtaları ilk gördüğümde aklıma direkt Ovomorph geldi (Alien filmlerindeki yumurta). Yeşil olan çok benziyor. :sweat_smile:

Yarın bende birkaç biblo paylaşacağım.

1 Beğeni

Kötü olmuş demenin farklı bir yolu muydu bu? :joy: :joy: Eldeki malzemelerden bu çıktı, ne yapalım. Olmadı soranlara Ovomorph deriz. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bir zamanlar kardeşim ve benim oyuncaklarımızdı şimdi ise ( özel mi bilemem [benim için özeller]) biblo olarak görevlerini sürdürüyorlar.

17 Beğeni

Ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar. Sadece bana Alien Egg gibi göründü. Kötü olmuş olsaydı farklı bir şeyler söylerdim sanırım. :joy: (ne haddime) : El emeği ile yapılmış her şey değerlidir. Önemli olsan senin zamanını ayırıp ortaya bir eser çıkartmış olman. :smiley: Ayrıca Alien külliyatını çok severim. Hem ejderha yumurtası hem de ovomorpha benziyor olması da takdir edilmesi gereken bir konu bence. :grinning:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Haklısınız, öyle gerçekten de. Bir aralar çok yapıyordum bu işi. :joy:. Atık şeyler de değerlenmiş oluyor. :sweat_smile:.
Şimdi buraya yazınca aklıma küçükken çok baktığım hayvanlarla ilgili eski ansiklopedim çok yıpranınca dönüştürdüğüm hali geldi. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’ndaki canavar kitabı hatırlayanlar var mı? :joy: Hem ansiklopedinin yıpranmışlığı anlamlı bir hale geldi, hem de evdeki kullanılmayan kemer ve kumaş değerlendi. Doğrusu dağılmaya müsait olduğu için görünür bir yere koyamıyorum ama olsun. :slightly_smiling_face:

9 Beğeni

Veronese’nin bu biblolarını ben de çok beğeniyorum. Hatta şu üçü sepetimde hala bekliyor, ancak fiyatlar yüksek olduğu için alamıyorum :slight_smile:

Charon


Poseidon

Icarus

10 Beğeni


Favorilerimden birisi beyaz aslan. :heart_eyes: Zaman Çarkı okurken direkt aklıma bu biblo geliyor. İleri beyaz aslan!

15 Beğeni

Şimdilik bunu bırakayım, birkaç aya bir figürler geçidiyle yeni bir cevap yazacağım :slight_smile:

17 Beğeni

Her zaman ilham aldığım ,baktıkça bana güç verip yol gösteren Mustafa Kemal Atatürk

Ama ne yazık ki kılıç kırıldı :frowning:

Uçak teknisyeniyim, baktıkça geleceği ve ilerlemeyi görüyorum

17 Beğeni

Tayin beklediğimi bayadır söylüyorum. Daha stabil bir hayatımın olacağı bir yere gidersem güzel bir kitaplık oluşturmak istiyorum ve figürler de bu işin olmazsa olmazı. Şimdilik elimde zamanında almış olduğum figürler var sadece;

17 Beğeni




Şimdilik figürlerimi ve Bluray-DVD’lerimi atayım. Yarın gündüz gözüyle kitaplarımı atarım.

15 Beğeni




16 Beğeni

Bi kaç şey daha var, paylaşırım :))

12 Beğeni