Evinizdeki/kütüphanenizdeki Figür ve Özel Biblolar

10 Beğeni

6 Beğeni

10 Beğeni

https://www.instagram.com/p/C6jilWwC5Ju/
Pek figürüm yok, olanlarla da 4 mayıs günü için çekmiştim.

7 Beğeni

12 Beğeni

Güzel bir başlık olmuş. Yarın bakalım nelerim varmış.

Ekleme: Çok bir şey yokmuş. Kaldırmışım zamanla. Kutulara tıkmışımdır.

8 Beğeni

22 Beğeni

10 Beğeni

Biblolar gerçekten güzel ama şahsi fikrim bibloların kitapların önüne konmaması gerektiği. Kitapların önüne konan herşey -sadece biblo değil dizili kitapların önüne konulan kitap bile olabilir- sanki rafa dizili kitapları geri plana iten, önüne konan bu engellerle o kitapların okunmadığı izlenimi uyandıran nesnelermiş gibi geliyor. Şahsi kanaatim rafa dizili kitapların önüne hiçbir şey konulmaması gerektiği.

2 Beğeni

Kedili evde (birde tekir ise),biblo hele figür hayal bence :smiley: benim kızlarım parçalar iki günde.Çocuklugumda topladığım Gijoe lar,batmanlar var.Cesaret edip çıkaramıyorum valla

1 Beğeni

En sevdigim kedi türüdür sokak tekir kedileri, kedi gibi kedilerdir, yaramazlıkları, kuduruk oluşları bile ayrı güzeldir :relieved:

2 Beğeni

Şükür kavuştum yav. Şimdi bir gandalf figürü lazım oldu.

18 Beğeni

Bir tane aldıktan sonra fena bir bağımlılık yapıyor

7 Beğeni

Geçen bir antikacıdan aldığım bence yarı antika porselen bebek biblo. Çok hoşuma gitti bu porselen işi. Zamanla birkaç tane daha almak isterim ama maalesef pahalı.

8 Beğeni

Hayatımdaki ilk ve büyük ihtimal son figürlerim. Eğer olacak ise en sevdiğim anime serisinden olsun deyip Frieren figürlerini istemiştim. Figürlere pek ilgim yok, maddi olarak zaten bulaşmak istediğim bir şey de değil. Sahip olduktan sonra o heyecan ve hevesim sönüveriyor.

5 Beğeni