Fantastik Kitap Önerileri

Okudun mu bilmiyorum ama şuan okumakta olduğum Merdivenler Kenti bu unsurları karşılıyor :purple_heart: Seriyi hızlı bitirecekler gibi.

3 Beğeni

Diskdünya, Ejderhamızrağı serilerini tavsiye edebilirim.

2 Beğeni

Neredeyse tüm fantastik kitaplar okunmak için akıcı ve yaratıcı özelliklerini barındırmak zorunda. :slight_smile:

1 Beğeni

First law olabilir. Üç kitabı da gayet akıcı.Bölümler de gayet olması gereken uzunlukta.

3 Beğeni

Üçüncü kitap çıksın almayı düşünüyorum.

Disk dünya okuyorum ama ejderha mızrağının bazı kitaplarının baskısı yok sanırım tekrar basacaklar. Kolay bulabilirmiyim?

Onun türkçe baskısı var mı?

Sanırım ilk kitap ithaki’den bıçağın kendisi adı ile çıktı. Devamı olan iki kitap ne zaman basılır bilmiyorum.

1 Beğeni

Ben internetten .epub formatında indirip tabletten okuyorum.

2 Beğeni

Dikenlikler Prensi ve Elric Destanı haricinde anti kahraman ana karakterli seri arıyorum.

Eğer yoksa Drizzt Efsanesi, Amber Yıllıkları, Elenium-Tamuli, Kara Kule, Kralkatili Güncesi serilerindeki gibi başına buyruk, yetişkin ve mantıklı hareket eden ana karakterli seriler de olabilir.

1 Beğeni

Witcher serisi olabilir.
@Overlord

1 Beğeni

Centilmen piç serisine bakabilirsin

Yıl bitmeden tamamlanabilir dendi diye hatırlıyorum

Drizzti öneririm. 20 karakter ile hemde.

1 Beğeni

Evet drizzt olabilir.

Bu durumda Sisoylunun devam serisini önerebilirim. Ama tabi eğer okumadıysanız ilk üçlemeyi okumanız gerek. Hatta ilk üçlemede de böyle karakterler mevcut ancak bu dediğinize asıl uyan ikinci üçlemede var.

2 Beğeni

20 karakterli … Dune

2 Beğeni

@Tilqi_Gin
Witcher serisine bakacağım.

@hunter
Locke Lamora’nın Yalanları pek bana hitap etmedi. Devam kitaplarının da ortalamanın altında kaldığını duyduğumda okumayı bıraktım.

@Herhangibiri
Sissoylu kitaplığımda duruyor, yakın zamanda başlayacağım.

@Xerhias
Dune Serisi okuma sıramda.

Cevaplarınız için teşekkürler.

2 Beğeni

Dikenlikler Prensi nasıl bir seri acaba, bitirmiş olanlar yardımcı olabilirler mi? İblis Döngüsü yüzünden artık serilere tamamlanmadan önce başlamakta çekincem var.

2 Beğeni

Tamamlanmış bir seri, 3 kitap.
Grimdark tonunda. Anti-hero hatta villain diyebileceğimiz hırslı ve zeki bir ana karakteri var ve hikaye hep onun gözünden anlatılıyor.
Dünyası ilginç yanlarından biri, sebebi spoiler olur zaten okurken anlarsın.

5 Beğeni