Fantastik ve Bilim Kurgu 2021 Okuma Listesi

Devamı gelse de benim tarafımdan organize edilmez çünkü yukarıda da yazdığım gibi seri kitaplarda ilk kitabı okuduktan sonra gerisine kişinin kendisi karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ama planlanmış ve planlanan başka etkinlikler de var, umarım birinde beraber okuruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Otostopçunun Galaksi Rehberi’ni okuyacağım ama bazı aylar hakikaten elim kitaba gitmiyor. Ya öyle olursa diye kararsız kaldım. :thinking:

1 Beğeni

Kitapları belirledim ama aylar konusunda bir planlama yapmadım. Kaplan’ı da martta okuyabiliriz isterseniz. Pdf okumanın benim açımdan mahsuru yok. Bende hem basılı hem e-kitap versiyonu var, ben e-kitap okuyacağım.

Çok uzun bir kitap değil. Ben ilk kitabı okudum aslında, beğendim de. Bir 100 sayfa kadar okusanız zaten fikriniz olur geneli hakkında.

2 Beğeni

Bana uyar. Teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Listenin yarısı istediklerim karar veremedim şu an :sweat_smile::joy: Ama mutlaka katılırım bende @isos81
Ysabel
Poppy war
First law
Red sister
Starless sea
Riyria Chronicles
The kings blade
Codex alera
Nevernight
Gods of blood and powder
A memory called an empire
Bunlara uyabilirim :slightly_smiling_face: Daha da varda abartmayayım :sweat_smile:
Ayrıca uyarsa ekstra a darker shade of magic serisinide okumak isteyen olursa uyarım :blush:

1 Beğeni

Kadim Kanunlar 2021de okuyacağım ilk fantastik seri olabilir - elimde sadece ilk kitabı var o yüzden başlayacağım en azından. Ocak’ta 2 Kitap varmış o yüzden yer var sanırım.

3 Beğeni

Her ay 4 kitap hedefi ile planlama yapıyorum. 4’ten fazla olursa gereksiz bir baskı olabilir diye 4 ideal olur diye düşündüm (haftada 1 kitap). İlk gönderide de hangi ayda hangi kitap okunacak listesini tutuyorum. Mesela Ysabel ocak ayı programı içinde. :slight_smile: Siz de boş yerlere istediğiniz kitapları yerleştirin, beraber okuyalım. Tek olunca uyuşukluk yapılıyor ama kulüp olunca mecburen de olsa okunuyor kitaplar. :slight_smile:

Listedeki seri Kadim Kanunlar değil maalesef, Abercrombie’nin Kadim Kanunlar Dünyası isimli üçlemesi. :frowning: Dilerseniz başka bir kitap seçebilirsiniz, ona göre beraber okuruz. :slight_smile:

Leibowitz İçin Bir İlahi olsun o zaman uzun zamandır elimde bir okuyamadık.

1 Beğeni

Barut Büyücüsü’nün diğer serileri basılmayacakmış arkadaşlar sormuştum İthaki’ye

1 Beğeni

Yok doğru mantıklı. Ocak ayına uyayım. Şubat ayına ise yerleştirilen kitapları okumuştum. Uyarsa mart gibi poppy war serisi aklımda hem o zamana kada temin etmişte olurum.

Tabi, neden olmasın? Hangi ay uygunsa oraya yazalım.

Mart uyar, hiç problem değil. Hem @Lalo de merak ediyordu, beraber martta okuruz. Ocak ve şubat için hala boş yer var. Ekleme yapabilirsiniz. :slight_smile:

1 Beğeni

Poppy War’u ben de okumak istiyorum ama aklımda önce Malazan’ı bitirmek vardı, o da en erken 2021’nin sonunu bulur. Sizlere uymak adına serinin ilk kitabını öne alırım, hep birlikte okuruz :slightly_smiling_face:.

1 Beğeni

Süper, Poppy War şimdiden 4 oldu. :slight_smile:

-Dune (Bütün seri)
-Ejderha Mızrağı (İlk 6 kitap, İthaki basarsa devamı da gelebilir. :smirk:)

Seri olarak aklıma bunlar var şimdilik. :slight_smile:

1 Beğeni

Ocak mı diyelim buna şubat mı? Ona göre planlamaya devam edeceğim :slight_smile:

Ysabel ocak için Poppy War da Mart için planlandı. Sanırım 2 kitaplık boş yer kaldı ocak ve şubat için. Var mı başka öneriniz? Ona göre tamamlayayım planlamayı. :slight_smile:

Aslında 3 cisim problemi yeni baskı yapılmış. Ocak ayında ilk 2 kitabını şubattada 3. Kitap okunabilir. Okumayıp bekletenler için güzel bir etkinlik olur.

Ocak diyelim. (20 kr)
`

1 Beğeni

Üç Cisim’in ilk kitabını ocak ayına yazdım. Sonraki kitaplara girmiyorum ben serilerde, herkes kendisi devam ediyor ilk kitap sonrası. Yoksa çok uzun sürer çünkü okumak istediklerimin çoğu seri kitaplar. :slight_smile: Şubata da kendi kontenjanımdan Hyperion ekledim, çıkmak üzereymiş zira.

Tamamdır yazdım ocak ayına. :+1:

1 Beğeni

Ender’ın Oyunu kitabı nasıl? Filmine biraz bakmıştım. Tam olarak konusu nedir?

Tamamdır. Yalnız ocak için Dr. Moreau’nun adasına da beni eklersen sevinirim :sweat_smile: Güya tez yazıyorum dedim :joy: Bendeki kitapları gördükçe katılıyorum etkinliklere duramıyorum. Neyse bu vesileyle boş vaktimde en azından kitap okumuş olurum :slightly_smiling_face: Bu birlikte okuma olayı ne kadar güzel bir şeymiş :ok_hand:t2:

1 Beğeni