Jeeundo
(Şeyma)
Şubat 12, 2021, 3:20ös
82
Bilimkurgu olarak Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Dune serilerini bitirmeyi planlıyorum bu yıl.
Fantastik olarak Empirium Üçlemesi ve Farseer okumak istiyorum. Ayrıca Sandman’e başlamak istiyorum.
Ama bunları yapar mıyım hiç bilmiyorum. İlk aydayım ve hiçbirinde ilerlemem yok. Sadece bu ay Otostopçu’nun ilk kitabını okuyacak gibiyim.
2 Beğeni
SJack
Bu konuyu böldü,
Şubat 12, 2021, 8:07ös
83
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Anket Teknesi
Yorumu hangi başlığa girmiştiniz, ben bulamadım da.
isos81
Şubat 15, 2021, 2:09ös
86
Kimse yanıt vermediği için hem merak ettiğim hem de temininin kolay olacağını düşündüğüm şu iki kitabı mart için seçtim.
Becky Chambers - Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk
Gene Wolfe - İşkencecinin Gölgesi
Bu durumda mart programı şöyle:
Kaplan! Kaplan
Poppy War (Çevirisi yok)
Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk
İşkencecinin Gölgesi
Akşama konuları açarım. Dilerim katılım olur.
5 Beğeni
isos81
Şubat 25, 2021, 8:26öö
87
Merhaba arkadaşlar. Marta 3 gün kaldı, programımız hazır. Katılmak isteyenler için bir kez daha mart listesini paylaşmak istedim. Ben aşağıdaki sırada okuyacağım, öyle bir zorunluluk yok tabi ama beraber ilerleyebilmek adına siz de bu sıraya göre ilerlerseniz daha güzel bir etkinlik olur diye düşünüyorum.
Kaplan! Kaplan
İşkencecinin Gölgesi
Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk
Poppy War (Çevirisi yok)
[image]
Merhaba arkadaşlar,
Mart ayı içerisinde İthaki BKK içerisinde yer alan ve benim en merak ettiğim kitaplardan biri olan, Alfred Bester’ın yazdığı Kaplan! Kaplan! (The Stars My Destination) isimli kitabı okuyacağız. Bu bilim kurgu kitabını siz de merak ediyorsanız kulübümüze katılabilirsiniz.
[image]
Merhaba arkadaşlar,
Mart ayı içerisinde Gene Wolfe’un İşkencecinin Gölgesi (The Shadow of the Torturer) isimli kitabını okuyacağız. Bu bilim kurgu kitabını siz de merak ediyorsanız kulübümüze katılabilirsiniz.
[image]
Merhaba arkadaşlar,
Mart ayı içerisinde Becky Chambers’ın Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk (The Long Way to a Small, Angry Planet) isimli kitabını okuyacağız. Bu bilim kurgu kitabını siz de merak ediyorsanız kulübümüze katılabilirsiniz.
[image]
Merhaba arkadaşlar,
Mart ayı içerisinde R. F. Kuang’ın Poppy War isimli kitabını okuyacağız (maalesef çevirisi yok). Grimdark fantasy türündeki bu kitabı merak ediyorsanız kulübümüze katılabilirsiniz.
3 Beğeni