Fırtınaışığı Arşivi

Rüzgarda depara kalkanlar neredeler ???

2 Beğeni

Kaladin olmak kolay degil. Esas en nadir olan bondsmith cikti mi onu merak ediyorun

2 Beğeni

Bana uydu bu sonuç bence :d

Geldik efenim. Yalnız sanırım kendimde değiştirmek istediğim bazı özelliklerden dolayı windrunner çıktım. Ha, hangi tarikata ait olmak isterdim onu da bilemedim düşününce. Uygun ama memnun etmedi gibi gibi :sweat_smile:

1 Beğeni

Aynen daha o çıkmadı galiba

Dün Amazon’dan ilk kitabı sipariş ettim. Ama sonradan buradaki yayıneviyle alakalı bütün yorumları okuyunca siparişimi iptal ettim. Raflara sığmıyor deyip kitabın boyutunu küçültmek, ekonomik kriz var deyip kağıt kalitesini düşürmek, birsürü çevirmen kullanıp yıllarca bir kitabı çevirememek falan filan… Akılçelen Hattı bölümünü okudukça içimi hafakanlar bastı. Başka bir yayınevinde çok satanlara girebilecek bir seri bu yayınevinde adeta şamar oğlanına dönmüş.

3 Beğeni

Beklemiyordum bunu…

1 Beğeni

:pleading_face:

Kralların Yolu özel baskı da çıktı. Elantris, Warbreaker, Sissoylu Üçlemesi ve bu iki ile birlikte 7x100$ = 700 $

700$ X 6,85 ₺/$ = 4795 ₺ :scream::scream::scream:

Bunu YouTube incelemesini izlemiştim de abi bu nasıl astronomik bir fiyattır öyle. Ayıptır.

Hala kickstarter devam ediyor mu bilmiyorum ama orada epey ucuza geliyor dışarıdan almaktan aslında. Bu tip omnibus baskılar en kötü 400$ civarı gider normalde. Ki burda 200 dolara geliyor. Fena rakam değil😅 Türk lirasına çevirmeden tabi…

Way of thr kings prime fena olay ama. Kralların yolunun bambaşka bir haliymiş. Hikaye falan farklı, tamamen ayrı bir evrende geçtiğini düşünerek okuyun demiş.

3 Beğeni

İşte insan bazen hayret ediyor. İçerik muazzam ama yurt dışı için bile çok fazla fiyat.

ilk kitabı baya sıkıcı buldum ya.son 200 sayfa inanılmazdı,2.kitabın çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.Şimdi sıra 3.kitaba geldi hadi bakalım.

2.kitap çok iyi. Başları biraz sönük olabilir ama yarısından sonra çok açılıyor.

Kişisel zevkler tartışılmaz. Ama genel kabul serinin ilerledikçe iyileştiği yönünde. Yazar kendini geliştiriyor.
Sanderson kitaplarında son bölümler her zaman heyecan fırtınası ile geçer. Adamin stilinin en bariz özelliklerinden biri.

1 Beğeni
  1. Kitap sureci simdilik iyi gidiyor. Yazar sürekli guncelleme yapıyor. Zamaninda çıkacak, umuyoruz.
    https://twitter.com/BrandSanderson/status/1279212882060734464?s=19
3 Beğeni

%80’le Sınırsıçrayan çıktım.

1 Beğeni

Belirlenen tarihe yetişecek, Türkçesini ne zaman görürüz ve baskı nasıl olur merak konusu.

Artık malum yayınevinin hiçbir şey yapmasını beklemiyorum. Geçen sefer bu hatayı yaptım ve sonuç fiyasko oldu. Forumun baskısı yüzünden tek kitap ve özensizlik olduğunu savunan kişiler var fakat ben tek suçlunun yayınevi olduğunu düşünüyorum. Savundukları ise son kitap eğer iki parçaya bölünseydi ortaya mükemmel bir iş çıkacağı yönünde.

Sizin yaptığınız işe olan saygınız, işin güzelliğini belirler. İki parça olsaydı mükemmel olacaktı da tek parça olunca mı sorun çıktı ve özensiz, berbat bir iş meydana geldi? Bence buradaki tek sorun, yayınevinin çalışanından yönetimine kadar kimsenin işine saygısı olmaması.

O yüzden belirlenen tarihte çıkarsa hiç beklemeden yurt dışından sipariş vereceğim. Akılçelen’in ise ne zaman yapacakları veya yapıp yapmayacakları ise kendilerine kalmış. Hala bir yayınevi işlerinin kalitesini yükseltmek ve önem vermek yerine, ‘‘Brandon’un kaymağını yiyelim gerisini boş ver gitsin, nasıl olsa okuyacaklar ne önemi var,’’ şeklindeki psikolojilerinden çıkmayı düşünmüyorsa yapacakları her iş yaş artık.

6 Beğeni

Dili nasıl, ben de alıp okumaya başlamak istiyorum İngilizce olarak. oathbringerdan sonra gına geldi Türkçe okumak

1 Beğeni

Oathbringer’ı okumuştum Ingilizce olarak. Orta düzey veya iyi derece bir Ingilizce biliyorsanız zorlanmazsınız, kolay anlaşılabilir bir dili var Sanderson’ın.
Yedi çevirmenlik bir şey değil yani. :joy:

2 Beğeni