Resmin tam halini de paylaşmak lazım.
Sağdaki zaten belli de soldaki kim acaba? Adolin diyorlar ama gümüş rengi saç ne alaka? Bir de elindeki kılıç ilginç geldi. Gerçi Shallan ilizyon yapmış olabilir tabi.
Yüzbaşı(emin değilim) Çivit olması muhtemel.
Eğer öyleyse elindeki kılıç Nightblood olabilir.
Adolin olduğu doğrulanmış çizer tarafından.
Arka görseldeki kişi Adolin. (Hem çizer hem de yayıncı tarafından doğrulandı) Ben dahil bir çok kişi Azure zannetmiştik ancak doğru çıkmadı. Bu görselde esas sorulması gereken bence; Sprenlerin nerede olduğu, o devasa sütunun ne olduğu ve tabi ki kılıç…
Hmm. O zaman kitabı okuyana kadar kafamızda çok soru olacak. Gerçi orijinal dilde almaz isek bize ulaşması kaç yıl sürecek.
Valla Akılziyan yayınevinin yayın politikası belli, ki benim kitabımı bassalar almam/aldırmam yani o derece. Çok bir şey beklememek lazım o Arkadaş’lardan. (Gerçi sırf artistlik olsun diye beni ve benim gibileri utandıracak! bir hareket bekliyorum bu aralar onlardan)
Lütfen 7 farklı yayınevine sahip 39 yıllık bir firma hakkında kötü konuşmayın.
- kitabı alıp okumak isteyen ama çekinen arkadaşlara için; Fırtınaışığı 4. kitap bana göre serinin en yüksek tempolu kitabı olmuş. Hani o son 100 sayfada olan aksiyon patlaması kitabın ikinci yarısına yayılmış.
Çok dolu bu kitap.
İngilizce okuyan arkadaşlara sorum şu: Kitabı Epub olarak uygun bir fiyata alabileceğim bir yer biliyor musunuz acaba, Google Play’de 298 liraydı, Apple Books maalesef Türkiye’de kullanımda olmadığı için oradan bakamıyorum.
Amazon ve Rakuten Kobo’da 16 dolar. 120 TL civarı yapıyor.
Amazon veya Kobo’dan aldığımız kitabı bilgisayar üzerinden okuma şansımız var mı peki?
Amazon Kindle hesabınıza otomatikman gönderiyor. Telefon veya bilgisayardan okunması lazım ama Kindle app yüklemek gerek. Rakuten’den almadım ama eposta atıyor olabilir.
Birkaç istemli spoiler okudum, neler olmuş yav. Hayaletkanları da öğrenmişiz, bayağıdır beklenen bir bilgiydi.
Ben Amazon’dan aldım. Bilgisayardan hesabınıza giriş yaptıktan sonra ‘‘Library’’ kısmından sağ tıkla indirebilirsiniz.
Audible hesabi acmadiysaniz free trial olarak acip bu kitabi bedavaya dinleyebilirsiniz.
Kitap bitti. Bana gore seri icinde en dolu, en hareketli, en fazla soruya cevap veren kitap.
İtinayla kaçınıyorum spoilerdan ama yine de baktım şöyle bir başlığa.
Kesinlikle en azından Oathbringer’ı tekrar okumadan okumayı düşünmüyorum. Epey zayıfladı bilgiler.