Fırtınaışığı Arşivi

https://coppermind.net/wiki/Cosmere#Chronological_Order

Kronolojik sıra bu şekilde. Fırtınaışığını okumadan sissoylu 2. kısmı okumak daha iyi olur. Kilit bir karakter Fırtınaışığının son kitaplarında önemli bir rol oynuyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım. :+1:

1 Beğeni
6 Beğeni

Bugün saat 14’de Çekya’dan kargoya verilmiş, normal kargo seçmeme rağmen DHL Express ile gönderiyorlar. Yarın Noel, muhtemelen perşembe gelmiş olur. Gecikme bile olsa işte Amazon budur dedirtti.

Edit: Wp’den mesaj attılar, sabah elinizde diyor. Tekrardan helal olsun…

1 Beğeni

Sizin adınıza sevindim. Benim siparişin durumunda değişiklik yok malesef. Umarım sizin tarifeden uygularlar :slight_smile:

1 Beğeni

Sınavlarım bitsin, pazar başlarım inşallah.

11 Beğeni

Yahu bana kitabın kapağı gelmedi, dışında görsel olan kısmı. Dümdüz ciltli geldi ne bi görsel var ne başka bişey. Böyle bi sorunla karşılaşan var mı

Bana, bir Malazan kitabı olan, Forge of Darkness’da olmuştu, değiştirelim dediler ama günlerce uğraşmak istemedim. Amazon ise değiştirirler,

Anladım, teşekkürler. Ama ben de bi 3 hafta daha beklemek istemiyorum idare edicem artık.

1 Beğeni

Arkadaşlar iyi geceler. Savaş Ritmi 2. Cildinde 353-56-57-60-61-64-65-68-69-72-73-76-77-80-81-84. Sayfalar boş olarak basılmış. Elimdeki kitabı da alalı da bayağı oldu. Fotoğraflarını çekip atabilecek biri var mı ya da buraları bulabileceğim internet üzerinden bir pdf ya da ePub? İngilizce de olur bu arada.

Merhaba,
Sorununuz ile ilgili info@arkadas.com.tr adresine mail atarsanız değişim için yardımcı olabiliriz.

3 Beğeni

Teşekkürler. Bakacağım duruma.

Wind and Truth bitti. Seri benim için 1=2>4=5>3 gibi gitti. Beşinci kitap benim için ortalamaydı.

1 Beğeni

Beşinci kitabın ortalama olması hayal kırıklığı anlamına mı geliyor?

2 Beğeni

Benim açımdan öyleydi en azından. 3/5 verdim

1 Beğeni

Sanderbot’un alameti farikasının son kitapların heyecan dozunun yüksek olması ve beşinci vitese takması diye biliyorum. Yakışmamış eğer öyle ise.

5K hatta belki daha uzun sayfa sayısına sahip bir serinin son kitabı 4.5/5 (hadi en kötü 4) olmalıydı en azından. Az olan okuma hevesim iyice söndü. :slight_smile:

1 Beğeni

Kendim bitirdikten sonra da incelemelere bakınca ortak sorun bazı yerlerin fazla uzatılmış olmasıydı. Heyecan böyle aman aman olmadı gibi birkaç yer dışında. Acaba ne olacak diye düşündüğüm bi kısmın da fos şekilde sonuçlanması beni üzdü :ı
Ben biraz sert davrandım gibi 3/5 vererek fakat 4 puanlık hissiyatı yakalayamadım maalesef içimde. Sissoylu ilk üçleme kesinlikle daha yürek ağızda bitmişti :sweat_smile:

1 Beğeni

Uzaklaş buradan sen. İnsanları da kaçırma. Git DL / Drizzt falan oku ne bileyim, Gündüz Nöbeti de olur.

Hele sen bi oku da beşinci kitabı, kendin yorumla sevdin mi sevmedin mi.

Ben soru sordum diye kaçacak adam zaten okusa da beğenmez. :slight_smile:

1 Beğeni
2 Beğeni