Forum Anıları

Herkese merhaba Rıhtım ahalisi! Bu sefer hem yeni hem de forumun emektarı denilebilecek üyeleri birleştirebilmesini umduğum yeni bir konu ile karşınızdayım. :d
Şöyle ki yeni üyeler, forum ve forumun içerikleri hakkında bilgi edinebilmek pek çok konu okuyor. Bazı emektarların da ‘‘Nerede o eski forumlar?’’ demeseler de özlem havası içinde oldukları hissediliyor. Özlem giderebilecek ve bilgi verebilecek ortak bir konuda buluşalım istedim.

Bu başlık altında hoşunuza giden, aklınızda yer edinmiş veya forumda gözden kaçmış komik, eğlenceli, bilgilendirici sohbetleri ve tartışmaları paylaşabilirsiniz. Ya da üyelerle ilgili özel sınırları aşmayacak birtakım şeyler de dahil olabilir. Örneğin, pek sevgili denetmenlerin size verdiği komik kurbağalaştırmalar da olabilir. Veyahut zamanında a üyesi ile b üyesi x konusu üzerinden iddialaştılar ve kazanan c üyesi oldu gibi gibi. Örnekler arttırılabilir, canınızın istediği her şeyden bahsedebilirsiniz. Daha magazinsel düşünebilirsiniz ya da faydanabileceğimiz başka türlü şeyler. Tamamen size kalmış.
Lakin daha önce de dediğim gibi gizliliği aşmadan gerçekleşmesi ve birilerini incitmemek şart. İsterseniz sohbetinize dahil olması adına bahsi geçen kişileri de etiketleyebilirsiniz.
O halde şov başlasın! :Dd

7 Beğeni

Güzel konuymuş:))

O nasıl oluyor? :smiley:

1 Beğeni

Tutarsızlık olduğunu bilerek yazdım da burası forum burada her şey olur diyerek düzeltmedim sonrasında. :d

1 Beğeni

Konunun üstüne toprak atacağız Rena, küreklerini al da gel. :d

Hay daa neden böyle oldu ki? ://

1 Beğeni

Forum anılarımız gibi birşey de olabilirdi başlık. Çok eskilerden bir şeyler duymak iyi olabilirdi. Veyahut bir konuda eskiye dair espiri yapıldı, mevzu ne diye sorunca gelip buraya yazması lazım. Burası aktif kalmaz ama pasif olarak kullanılabilir. Tercih eden olursa tabi, bilemiyorum. İlgi görüp görmemesine bağlı. Mesela ben ilk kurbağalama nasıl oldu bilmiyorum. :grin:

6 Beğeni

İlk kurbağa @SJack olmuştu. :grin:

4 Beğeni

Yo hiç de bile :grinning_face_with_smiling_eyes:
Kurbağa muhtarlığı var bir kere. Muhtar @Ufuk’tu. :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Beğeni

Ben de öyle hatırlıyorum. Hatta @Ufuk nickli kurbağa üfük cadıyı provoke edip suçsuz günahsız insanların - ki bu ben oluyorum- ara ara kurbağa olmasına neden oldu.

8 Beğeni

O zaman kimdi? :grin:

3 Beğeni

@alper masa alacaktı galiba aldı mı? :smiley:

6 Beğeni

:slight_smile:

Gönderecekti sözde. Paketlemeye bile başlamamış.

6 Beğeni

Üzülerek söylüyorum ki ilk kurbağa ben değilim. O ayrıcalık başkasına ait sanırım. :smiley:

8 Beğeni

Google arama motoruyla yeni şeyler öğrenen yapay zekânın foruma gelip “kurbağalaştırma nedir?” diye araştırdığını düşünsene @SJack :joy:

turist-omer-uzay-yolunda2

8 Beğeni

Bir bilmecem var. :slight_smile:

Bir kurbaga başka bir kurbagaya ne demiş olabilir.

6 Beğeni

Vırak. :sweat_smile: :smile:

7 Beğeni

Kopan bacağım @Agape nin cadı kazanında demiş.

İş Almanya’ya kadar uzanmış. :joy:

5 Beğeni

Aklımdaki cevap buydu. :slight_smile:

4 Beğeni

5 Beğeni

Bir ara @alper, @Ufuk ve sanırım @erdo sürekli kurbağa oluyordu.
@agape’nin forumu kurbağalaştırma politikası saat gibi işliyor. Yakında Kayıp Rıhtım yerine Kurbağalı rıhtım olabiliriz. :joy:

7 Beğeni