@Ishamael Bir süre ara verip okumaya yönelince ve birçok yazar tanıyınca insan kendisini geliştiriyor. Yazmaya ara vermemin en büyük sebeplerinden birisi de buydu zaten. Okuyarak daha çok gelişmek. Bunlar da ısınma turları işte. Terry Pratchett muzip betimleme konusunda gerçekten harika. Onu okumasam böyle şeyleri dört duvar arasında kırk yıl otursam düşünüp de bulamazdım. Ayrıca “Sis” olmasının bir nedeni var. Öyle çok güvenme yine de sen.
Bu kışta kıyamette, zemheri ayazda bizi sıcak evimizden atacaklar şunu bilmelidir, ben soğuğun başkenti olan, kedilerin damdan dama atlarken donduğu şehirde doğdum, zemheri ayazda evden atılmak beni, önderimiz Cadıyı ve diğer kurbağa arkadaşlarımı yıldırır mı zannediliyor.
Her ne karışıklık oluyorsa bilinmelidir ki kurbağalar bu karışıklığın içerisine kurbağa bacağı kızartmasının bal ile çok iyi olduğunu söyleyen sivri şapkalı, süpürgeli karışıklık liderine kopmaz büyülerle olan bağlılıklarıyla katılmaktalar. Bu bağlılıkları tüm yörede kurbağa bacağı kızartmasının leziz olduğuna ve şifa verdiğine yönelik sivri şapkalılar tarafından tarihi gerçeklerin çarpıtılmasıyla başlamış olsa da Alpler ve kurbağa arkadaşları Üfük ve Merdo Sivri şapkalı, süpürgeli önderlerine bağlılıklarına devam edecekler.
Benim 971 bölüme ömrüm yeter de sizin yeter mi bilemedim. Diğer açıdan hikayenin devamını ben bildiğim için içim rahat. Artı konu bana amade değil. Herkes yazsın diye açtık üstümüze kaldı.