Sitede öyle yazıyordu kaldım ben de, bir de nerde doğdunuz diyor, Jüpiter yazamadım
Sahiden ikizler burcu olunca insanlar da ne bileyim kararsızmış, dedi kodu severmiş, sır tutamazmış, hiçbiri uymuyor bana
@ESO yılımı bile unutuyorum ben
Güneş burcundan çok yükseleninizden veya ay burcunuzdan etkileniyorsunuzdur belki de. Yükselen burç kendimizi dış dünyaya yansıtma şeklimizdir derler.
İnanmıyorum, zaten öyle bir iddiası da yok bu sistemin. Ama burcum terazi, yükselen akrep, ay burcu da koçmuş.
Bence biri tutmazsa diğeri, o da tutmazsa diğeri, hadi o da olmadı diğeri tutsun diye 3 tane uydurmuşlar.
Açıkçası M.Ö. 2500 yıllarında hadi birilerini kandıralım diye bu yola girdiklerini düşünmüyorum.
Sırasıyla Akrep, Kova, Başak çıktım. Çin burcum da Ejderha çıktı. Başka varsa bakayım. Böyle böyle bir hayvanat bahçesi kurarım.
Binlerce yıl önce yıldızlara bakıp yorumlamışlar işte kendilerince. Yine de üç tane olmasının kullanım amacı bu gibi geldi bana. Teraziye uymuyorum diyince yükselene bak diyorlar, o da olmayınca aya bak diyorlar. Tutturana kadar deneyecekler illa.
Ben de 30’undan sonra yükselene, 60’ından sonra ay burcunun özelliklerine geçiyorsun diye duydum.
Gerçekten çok garip ve tanıdığım ikizler olanlar bile bunu kabul eder.
Ben de hava grubu değil de toprak grubu burçlarından biri olmak isterdim.
Terazi burcu olduğumu bilin yeter. Fazla bilgi iyi değildir.
İşte aslında mesela ben yayım, yayın bütün özellikleri bana uymalı gibi düşünmek sıkıntı. Sanıldığının aksine daha karışık bir sistem bu, çok detay var. O yüzden de diğer bilgilerin de merak edilmesi olması gereken şey aslında. Her yay burcu da aynı olamaz sonuçta. 12 tane ev bir o kadar gezegen bir o kadar da farklı anlamları olan semboller var. Bunların kesişim-birleşim noktaları, birbirlerine ters düştükleri yerler vs. bir sürü hesaplanan durum var. Dolayısıyla her kişinin güneş burcunun tamamen ona uymaması normal bir durum gibi oluyor.
Burç: boğa
Yükselen: yay
Ay: başak
Forum başak doluymuş ve hiç şaşırmadım.
Uzunca bir süre yükselenimi akrep zannediyordum ama son sorduğumda annem doğum saatimde güncellemeye gitti ve yay çıktım. :d
@NamelessOne burçlarda ev ve gezegen konusunu hiç anlamıyorum ben, biraz salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.
Yok ya niye kırılayım. Derken değişiyim mi
Kesinlikle ikizler
ETMİYORUM!
Ahahha
Forumdaki bu titizliğin, istifçiliğin sebebi belli oldu…
Tanıdığım iki ikizler de kabul etmişti… Teorim çürüdü.
Bir kere kararsız değilim, dedi-kodu da sevmem, sır da verseler tutarım, başka var mı?
Mesela annem de ikizler, onun kararsızlığı hayatımı çürüttü, belki de ondan değilimdir.
Burç: Yay
Yükselen: Boğa
Ay Burcu: Boğa
Çin burcum: Ejderha
Kore doğum çiçeği: Krizantem
Forumdaki ikizlerden özür diliyorum ama bazen yükseleni ikizler olan kardeşimi cami avlusuna bırakmak istiyorum. Allah affetsin. :d
@Rena ben sizin başak olduğunuza neredeyse emindim ya neden böyle oldu ki.