Forum Burç Ortalaması

Sitede öyle yazıyordu kaldım ben de, bir de nerde doğdunuz diyor, Jüpiter yazamadım :joy:
Sahiden ikizler burcu olunca insanlar da ne bileyim kararsızmış, dedi kodu severmiş, sır tutamazmış, hiçbiri uymuyor bana :v:
@ESO yılımı bile unutuyorum ben :joy:

2 Beğeni

Güneş burcundan çok yükseleninizden veya ay burcunuzdan etkileniyorsunuzdur belki de. Yükselen burç kendimizi dış dünyaya yansıtma şeklimizdir derler.

2 Beğeni

İnanmıyorum, zaten öyle bir iddiası da yok bu sistemin. Ama burcum terazi, yükselen akrep, ay burcu da koçmuş.
Bence biri tutmazsa diğeri, o da tutmazsa diğeri, hadi o da olmadı diğeri tutsun diye 3 tane uydurmuşlar. :upside_down_face:

1 Beğeni

Açıkçası M.Ö. 2500 yıllarında hadi birilerini kandıralım diye bu yola girdiklerini düşünmüyorum.

2 Beğeni

Sırasıyla Akrep, Kova, Başak çıktım. Çin burcum da Ejderha çıktı. Başka varsa bakayım. Böyle böyle bir hayvanat bahçesi kurarım.

2 Beğeni

Şu geldi aklıma :joy:( şaka tabi kırılma lütfen :pray:)

8 Beğeni

Binlerce yıl önce yıldızlara bakıp yorumlamışlar işte kendilerince. Yine de üç tane olmasının kullanım amacı bu gibi geldi bana. Teraziye uymuyorum diyince yükselene bak diyorlar, o da olmayınca aya bak diyorlar. Tutturana kadar deneyecekler illa.

Ben de 30’undan sonra yükselene, 60’ından sonra ay burcunun özelliklerine geçiyorsun diye duydum.

1 Beğeni

Gerçekten çok garip ve tanıdığım ikizler olanlar bile bunu kabul eder. :smiley:

Ben de hava grubu değil de toprak grubu burçlarından biri olmak isterdim.

2 Beğeni

Terazi burcu olduğumu bilin yeter. Fazla bilgi iyi değildir. :grin:

1 Beğeni

İşte aslında mesela ben yayım, yayın bütün özellikleri bana uymalı gibi düşünmek sıkıntı. Sanıldığının aksine daha karışık bir sistem bu, çok detay var. O yüzden de diğer bilgilerin de merak edilmesi olması gereken şey aslında. Her yay burcu da aynı olamaz sonuçta. 12 tane ev bir o kadar gezegen bir o kadar da farklı anlamları olan semboller var. Bunların kesişim-birleşim noktaları, birbirlerine ters düştükleri yerler vs. bir sürü hesaplanan durum var. Dolayısıyla her kişinin güneş burcunun tamamen ona uymaması normal bir durum gibi oluyor.

1 Beğeni

Burç: boğa
Yükselen: yay
Ay: başak

Forum başak doluymuş ve hiç şaşırmadım. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Uzunca bir süre yükselenimi akrep zannediyordum ama son sorduğumda annem doğum saatimde güncellemeye gitti ve yay çıktım. :d
@NamelessOne burçlarda ev ve gezegen konusunu hiç anlamıyorum ben, biraz salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Yok ya niye kırılayım. Derken değişiyim mi :crazy_face: :joy:

2 Beğeni

Kesinlikle ikizler :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

ETMİYORUM! :joy: :joy:

Ahahha :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Forumdaki bu titizliğin, istifçiliğin sebebi belli oldu… :sweat_smile:

5 Beğeni

Tanıdığım iki ikizler de kabul etmişti… Teorim çürüdü.:smiley:

2 Beğeni

Bir kere kararsız değilim, dedi-kodu da sevmem, sır da verseler tutarım, başka var mı? :joy:
Mesela annem de ikizler, onun kararsızlığı hayatımı çürüttü, belki de ondan değilimdir.

1 Beğeni

Burç: Yay
Yükselen: Boğa
Ay Burcu: Boğa
Çin burcum: Ejderha
Kore doğum çiçeği: Krizantem

2 Beğeni

Forumdaki ikizlerden özür diliyorum ama bazen yükseleni ikizler olan kardeşimi cami avlusuna bırakmak istiyorum. Allah affetsin. :d

@Rena ben sizin başak olduğunuza neredeyse emindim ya neden böyle oldu ki. :joy:

4 Beğeni