Forum Burç Ortalaması

Başak ve Terazi amma fazlaymış. Onun yerine ikizler çoğunluk olsa herhalde forumdan geriye bir şey kalmazdı :rofl:

3 Beğeni

Ben burçlar konusunda 'inanmıyorum yeaaa’cı gruptandım. Sonra bir pijama partisinde her kız grubunda olduğu gibi konu burçlara geldi ve evimdeki 3 yakın arkadaşım da yengeç burcu çıktı. Meğer benim burç yengeçlerle iyi anlaşıyormuş. Şimdi, asla inanmıyorum demiyorum, günlük yorumlara falan bakmıyorum ama yeni tanıştığım biri sempatik geliyorsa ya yengeç ya balıktır diyip geçiyorum içimden. Bir de ikizler hakikaten biraz sıkıntılı oluyor bunu biliyorum. :grin:

5 Beğeni

Ben de kendimi başak sanıyordum :joy:

Uzun boy mu? Bunu anneme mi yollasam? Boyun kısa diyip doktora falan götürmüştü, kısa da değil yani, normal.
Saçları dalgalıymış, dümdüz bir kere. Modaya uygun giyinmek mi? Ben neden okula ev kıyafetiyle gidemiyoruz diyen biriyim, resmen zaman kaybı.
Canlı ve neşeliymiş, tam tersi olabilirdi. Yaşantımdan memnun falan da değilim, elimde olsa değiştirirdim. Yaşamımda eğlenceden eser yok, mutluluk derecesi 0’ın altında. Arkadaş sayısını da kısıtlı.
Yalnızlık tam benliktir, çünkü hep yalnızdım, hep.
En son ne zaman içten güldüm bilmiyorum.
Kararsız da değilim, karar vererek zaman kaybetmem.
Sırada ne var? :joy:

4 Beğeni

Bir şekilde aramın bozulduğu, kavga ettiğim kim varsa oğlak çıkana kadar ben de inanmıyordum. Şimdi bir keramet var herhalde diyorum. :d

2 Beğeni

Sen şimdi kovalara hayvan mı dedin. xd Başaklar kendi haklarını arasın :pp ejderlerse zaten sonun olacak xd

4 Beğeni

Ben yıllarca yükselen burcumu ikizler diye biliyordum. Büyük ihtimalle birisi ben hesapladım böylesin dedi ben de bu bilgiyi sorgulamadan kabul etmişim. Ancak şimdi kontrol edince boğa olduğunu öğrendim. Aramızda uzman kişilerin olduğunu biliyorum. Burçlarımı yorumlarsanız sevinirim.

:krs:

1 Beğeni

Külliyen yalan. Adımız çıkmış dokuza inmez sekize :joy: İkizler herkesle iyi geçinen, kesinlikle değişim göstermeyen tek burçtur. Bir de şizofreni belirtisi gösterebiliyormuşuz ama ben kesinlikle şizofren değiliz efendim bu da yalan :joy:

4 Beğeni

Tamam şöyle bakalım:

Burçlara inanır mısınız?
  • Evet
  • Hayır
  • Bazen

0 oylayanlar

@J.S ikizler olmayı haketmiyoruz :joy:

3 Beğeni

“Bazen” şıkkı yok mu efenim? Neyi işaretlesem yalan olur. :joy:

2 Beğeni

İkizler olduğumuz için yarın ankette sen Evet’e ben hayır’a geçebiliriz fikir değiştirip :joy:

4 Beğeni

Artık var :grin:
@J.S yok ben sahiden kararsız değilim, hiç inanmadım inanmayacağım :v:

4 Beğeni

Yine de çok emin olma :joy:

2 Beğeni

İşine geldiği zaman inanmak en iyisi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

Bu ne alaka ya :grinning_face_with_smiling_eyes: *

@J.S özelliklerin çoğu bana zıt bir kere :grin: Yükselenimi bilmiyorum mesela, öğrenirsem bakabilirim. Saat gerekmeyen ne varsa öğrenebilirim:)

Kendiniz söylediniz :joy:

2 Beğeni

Yükselen ve ay burcu için saat gerekiyor. Ama çin burcuna bakabilirsin mesela.

İşime gelince inanıyorum ben sorumluluk almıyorum. :joy:

2 Beğeni

Yalnız ikizler olduğumuz ayyuka çıktı kaçalım. Zaten topu topu 3 kişiyiz şu an :joy:

3 Beğeni

Kova hayvanların birtakım ihtiyaçları için…

2 Beğeni

Böyle ölmezseniz füze atacağız. :joy: şaka tabii :joy:

4 Beğeni

Ne alaka ya.

2 Beğeni

Çin burcum Koyun :joy: Kaç tanesi tutuyor bilin bakalım :joy:

Kişilik özellikleri: Zevkli, kurnaz, sıcak, şık, sevimli, sezgisel, hassas, sakin.

3 Beğeni