“Forum seviyesinin git gide düşmesi” başlıklı yazıyı arada bir canlandırmak ve sonrasında geyik muhabbeti yapılması.
Bence bu forumdaki en büyük klişelerden biri her ay düzenli olarak birilerinin (belki de aynı kişinin farklı hesaplarıdır) insanlara sataşıp saçma sapan mesajlarla insanları meşgul etmeleri ve canlarını sıkmaları. Hani South Park’ta her bölüm Kenny saçma nedenlerle ölürdü ya burada da aynı saçmalık seviyesinde nedenlerle insanlara saldırıyorlar çeşitli başlıklarda. Bu tip insanlarda o kadar büyük bir nefret var ki buradan banlanınca da başka forumlarda ya da sözlüklerde burayı kötülemeye başlıyorlar.
Çok şükür üye olduğum günden beri klişe olacak bir şeye imza atmamışım. Gerçi iyi mi kötü mü bilemedim şimdi düşününce.
Bir özeleştiri yapmış olayım: Bunu yaptım. İthaki’nin Japon Klasikleri serisinden ilk çıkan kitapları koşa koşa gidip aldım (fotoğrafını da paylaşmıştım yanılmıyorsam). Normalde böyle ani satın alımlar yapmıyorum fakat işin içindeki dilin Japonca olmasına güvendim sanırım. Yine de bu durum, eleştirdiğim hareketi bizzat yaptığım gerçeğini değiştirmiyor. Büyük konuşmamak gerekiyormuş .
Bazı yeni üyelerin sanki zorunlulukmuş gibi neredeyse tüm başlıklara yazması, hatta kimi başlıklarda flood yapması
Her konuya yazma çabası heyecandan oluyor bence. İlk zamanlarımda ben de ciğer görmüş kedi gibi saldırmıştım çoğu konuya. Neyse ki flood yapmadım, yani öyle hatırlıyorum. Bilemedim şimdi
Hâlâ yaşamamın tek sebebi güzel kadınlar xd
Senin kalpsiz olmanı da klişelere ekleyelim :Pp
Evet, muhtemelen heyecandan. Tabii burada yazan klişelerin bir kısmını birçoğumuz yapmışızdır. Amaç bu klişeleri hatırlayıp tebessüm etmek
Tanrı beni görse “Merhamet neredesin yıllardır seni arıyorum, insanlar helak oldu” der xd
Edebiyatla ilgili güzel ve faydalı birçok konu olduğu için insan ister istemez heyecanlanıyor
Katılıyorum
Kesinlikle. Hatta kendi adıma şöyle diyeyim, her gün defalarca girip adeta nefes aldığım tek ortam.
Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle
yazabilirsin.
İyisin iyi, maşallah.
Kaç kere dedim Hancı’ya iyisin demeyin diye. Sonra gidiyor geri gelmiyor. Geri gelince de sapıtıyor.
En yeni klişe: “Şu kadar sayfa kitaba şu kadar TL etiket fiyatı…” serzenişi.