X konusunda spontane gelişen y konusu tartışılır ve yöneticiler de henüz mesajları ait olduğu yere taşımamışken, birinin “y konusunu y konusunda konuşun, x’e ait bildirim geldi sanıyorum her seferinde” serzenişi. Hiç sekmez.
X yayınevini boykot edelim arkadaşlar. Bu düzen böyle gitmez - Edelim tabi, hiçbir kitaplarını almayalım - ALMAYALIIIMM.
O sırada x yayınlarının yeni kitabı çıkar.
Boykot edelim ama ne gerek var boykota - Boykot etmeyelim, zaten hepsinde benzer olaylar vardır - Boykot edeceğiz de elimize ne geçecek?
Sessiz gemi başlığına yazanların geri dönmesi hiç şaşmaz xd (kimse üstüne alınmasın kendimeydi bu xd)
Foruma geri döndük de ne oldu, bir şeker bir kolonya mı ikram edildi.
Benim tayfa tagım bile gitmiş. 2018’den beri üye olup bu kadar toplumsal izolasyona maruz bırakılan başka üye var mıdır bilmiyorum. Forumdaki neşenin yüzde üç yüzüne sebep olan bir üye olarak böyle mobbinge maruz kalıyor olmamı kınıyorum xd
Her ay toplanan Tayfa Kurultayı’nda seni miço yapmak isteyenler bile çıktı. Oy çokluğu sağlanamadı, son anda yolcu’da anlaşıldı. Çok ucuz atlattın kanka.
Kaynak: içeriden bir tanıdığım.
Miço mu o_O
Neyim ben aylık çocuk dergisi falan mı O_o
Bazıları iki kez oy kullanmış hem atalım hem howl kim hem de miço olsun diyen sen misin T_T
Yok ben tayfa olmadığım için oy kullandırmadılar bana. Bana kalsa atalım gitsin’i yapıştırırdım.