Forum seviyesinin gitgide düşmesi

Sanırım sorun farklı anlaşılmış. Sorun zaten eskilerin gidiyor olması ve buradaki seviye düşüklüğü rıhtımın içeriğindeki bir seviye gerilemesi. Son günlerde çok ciddi anlamda ve çok yoğun yaşanıyor.
Bu site için bu kadar çok içerikle yönetim kademesine binen yük çok fazla.
Forum seçkisi neredeyse önemini kaybetmiş halde.
Biri 90’lar dinliyenler diye başlık açsa peşi sıra 80 ler 60 lar 50 ler geliyor. Yetmiyor türevleri başlıyor, 90’lar sevenlere şarkı hediye et. Yani özgünlük kalmadı. Ben de üyesi olarak şarkı paylaşıyorum ama buranın ana amacı müzik değildi. Şimdi ortalık Spotify paylaşımı ve … cemiyeti dolu. Spor gene aynı Baseball severler açıosun, Nfl severler, NBA severler, Ragbi izleyenler…

Eskiler gitti yeniler seviyeyi düşürüyor düşüncesini de kısmen savunuyorum. Burada iki grup var:
1- Aradığı şeyler, gruplar olan ve onu bulmaya paylaşmaya gelen insanlar.
2- Aradığı şey olmayıp burada gruplaşmaya çalışan insanlar.

1. Madde için de son 1 ayda Azerbaycan grubunu örnek verebilirim. Şimdi gene büyük bir parlama yaşıyacağız ama, **sırf en yakın en sevdiği arkadaşı burada diye burada ** olan insanlar var. Bakıyorum her şeyi beğenmiş, her şeye anlamlı yada anlamsız bir şey yazmış. Önemi yok ama, oylama yapıyorsun tüm tercihleri seçmiş… Hangi konuya ne yazdığının niye yazdığının bir önemi yok.

Haliyle "Hayattan zevk almaya çalışan insanları neden soğutmaya çalışıyorsunuz?Birisini eğlenirken görmek sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? " şeklindeki sorunuz bu tip davranışlarla bizi etkilediği için ve kendi aldığımız zevki soğuttuğu için yazıyorum. @mit ve @alper bir noktada bıraktıysa bu şey sorgulanmalıdır. Zira ben @Agape ninde bir dönem izin aldığını biliyorum. Kayıpların bunlarla sınırlı kalmayacağını düşünüyorum.

He ben açık bir adamımda. Oylama yapılsın burası ekşi sözlük gibi "sana ne isteyen istediğini paylaşır bizim bir kültürümüz amacımız yoktur" şeklinde olacaksa, e bizde gidelim meydan demokratik şekilde çoğunluğa kalsın.

7 Beğeni