Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

Öyle çok şey yazılmış ki… Bir arkadaşın dediği gibi, sıcağı sıcağına konuşmak lazım, hemen dikkatimi çekenleri yazayım.

Hayatımda çete lafı kullanmadım. Sevmem, mafyayı çağrıştırır. Birey söylemim şurada (bayraklandığını bile bilmiyorum, kaldırıldı mesajı geldi, yoksa kanıt da olmayacakmış):

İkinci olarak, yazdıklarımın aktris görsellerine, chatgpt’ye indirgenmesi. Kitap keşfetmek isteyen her bir okurun aramada karşısına çıkacak kimi başlıkları göz ardı etmişsiniz.

Kitap okumadığım söylenmiş. Bunu geçiyorum. En azından şu dursun:

Tartışmadan beslendiğim yazılmış. Daha 2 ay önce hep beraber indirim coşkusu yaşıyorduk, onu bile boğazımıza dizen, “çoklu hesap tartışması” bahanesiyle, bugün bana çıkışan arkadaşlardı. O gün güzel güzel yazan kimi yüzler bugün arkalarını dönmüşler. Canları sağolsun.

Bıraktık deyip her saat buraya giren, ben yazmadıkça daha da kalem coşturup çarşaf çarşaf giren arkadaşlar ve yandaşları için tarihi tekerrürü de gördüm. “Çete” ve “kolombre” arattım önce. Sonuç çıkmayınca “gruplaşma” kelimesini arattım. Aynı şey 5 sene önce de dönmüş burada. Okumak isteyenler için link bırakıyorum.

https://forum.kayiprihtim.com/search?q=grupla%C5%9Fma

Dönüp duran aynı cümleleri görünce okumayı bıraktım.

“Yukarıdan baktığını sanıyordum, yanlış tanımışım” diyen arkadaşlar vardı, bunun aksine kin tutan arkadaşlar “geçmiş olsun” diledikleri Hakan Bey’in yokluğunda “Sineklerin Tanrısı” piyesi oynamaya karar vermişler anlaşılan. Bu durumda gözlüklü ve şişman çocuk ben oluyorum.

Agape’nin son yazdıkları da güzeldi, şunu da beğendim, son sözü onun alıntısına bırakayım:

Tadımı kaçırmayı başardığınız doğrudur ancak kimsenin sanal tatmin ögesi olmaya niyetim yok; o yüzden kendinize savaşacak başka yeldeğirmenleri bulmanızı tavsiye ederim yoldaşlarım. Şimdi ellerinizi bayraklama butonundan çekebilirsiniz (o meretin adını hâlâ öğrenemedim, evet).

Not: Laptop aşırı yavaş, umarım paragrafları karıştırıp dizmemiştir.

Unutkan not: Benimle etkileşime giren arkadaşlar, beğeni yapanlar, yurttaşlar, Romalılar! Karşımda kalabalık bir güruh olduğunu göstermek, tepkisiz kalan sizleri de karşımda saymak isteyen bu sevgili dostları mutlu etmek istiyorsanız, beni sol menüde geç gözüme çarpan “kullanıcılar” kısmındaki istatistiklerden düşürünüz! İtibarım buna bağlı ise, varsın, düşsün, yerlerde sürünsün. Ah, o burun… (Cyrano kılıcını çeker ve kalemşörü öldürür).

2 Beğeni