Forum seviyesinin gitgide yükselmesi

4 aydır yoktum, afiyettesinizdir umarım.

Üst ve orta gelir düzeyindeki insanların, ülkemizde skimpflasyondan kaynaklı “quality over quantity” anlayışının fikir dünyaları üzerindeki kalıcılığının artmasına bağlıyorum bu başlığın canlılığını. Düşünen ve okuyan insanların çoğunun bu gruplardan çıktığı için buğulu mutlaklıktan akıllarımızı dalgalandırarak sivrilelim, sivriltelim.

Bazen iyi fikirler yeterince saçmalamadıkça gelmiyor.

4 Beğeni

Biz azıcık kenara çekildik ya ondan birden roketlemiş olabilir seviye. :smiley:

Biz;

@BiblofilYouTube
@alper
@Agape
@isos81
@erdo
@Everfever
@Ufuk

ve bilimum gereksiz şahsiyet. :smiley:

4 Beğeni

Evet evet bu sene okulun son yılı, artan enflasyon ve kitap fiyatları ve yayınevlerinin offff şükür be tadında bir şeyler sunmamasından ötürü biraz sessizliğe gömüldüm. Aniden bastıran sıcaklar bonus oldu. Bir zamanlar viral olan bir videoda bi söz vardı. “Düzelicez inşallah”

Duzelicez Insallah Sticker - Duzelicez Insallah Su isler - Discover & Share GIFs

3 Beğeni

Geldiiiiimm. Bariz yükseldi seviye şu an iyisiniz hadi :sunglasses:

2 Beğeni

Anladığım kadarıyla seviye yükselmiş gibi geldi.

1 Beğeni

Bugün bist100, dolar, euro, altın ve Kayıp Rıhtım forumları günü yükselişle kapattı.

Kayıp Rıhtım destek noktasından aldığı tepki ile günün en kazançlı yatırım aracı oldu.

Haftayı destek ve direnç noktaları arasında kapatmasını bekliyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Zamanında bitcoin yerine foruma yatırım yapın dedik, dinleyenler kazandı, dinlemeyenler kaybetti. Kurbağa köyünde nilüfer yapraklarının kirası bile tavan yaptı, zıplayacak yaprak yok düşünün yani. :blush: