Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

çapraz okuma nedir iki kitabı aynı anda dönüşümlü okumak gibi bir şey mi?

4 Beğeni

29 Beğeni

Evet öyle denebilir. Mesela ben geçen ay günlük/roman/öykü şeklinde dönüşümlü okudum. Çünkü roman okurken her zaman aynı tempo ile devam etmiyor kurgu. Bu da uzamalara ve aksamalara neden oluyor. Aralara öykü, deneme vs. almak bence daha iyi oluyor.

10 Beğeni

Mayıs, 2022

30 Beğeni

Haziran ayının bilançosu. Okumakta olduğum Asimov’un Robotlar ve İmparatorluk kitabı işlerimden dolayı ay sonuna yetişmeyeceğinden onu eklemedim. Bu ay beğenmeyip yarım bıraktığım tek kitap Superman Action Comics #1 oldu. Herkese hayırlı forumlar.

30 Beğeni

Çok değil sadece 5 kitap okuyabilmişim.

27 Beğeni

Frank Herbert’in Dune harici eseri olduğunu bilmiyordum.

2 Beğeni

Haziran ayı:

Mayıs’ta sadece tek bir kitap okuyabildim:

30 Beğeni

Malazan’ın yeni kitabı gelmeden Elric kitaplarının çoğunu bitirmeyi hedeflemiştim.

Bu ay, daha çok çizgi roman okumak geldi içimden. Çoğunlukla JBC kitapları okumuşum. Sonsuz Macera Günleri’ni de çok beğendim. Corto Maltese’in yeni kitabını da çıkar çıkmaz okudum. Tenten serisini bitirmeme de iki kitap kaldı.

Okuduğum kitapları genel olarak beğendim.

40 Beğeni

Haziran ayında okuduklarım // 14 kitap

Sıcaklara ve bazı olumsuzluklara rağmen güzel bir ay oldu benim için. Serilerin devam kitaplarına da yer verebildim. Geçen ay sadece Proust okuduğum için bazı kitapları okuyamamıştım. Bu ayı iyi değerlendirmiş oldum. Kitaplar hakkında yorumlarım:

İokaste’nin Çocukları
Papazın Kızı
Sarsıntı
Robinson Crusoe
Sherlock Holmes’un Anıları
Hazlar ve Günler
İnsanlığımı Yitirirken
Eugenie Grandet
Rüzgarın On İki Köşesi
Müfettiş
Asiler Otobüsü

Serilere ait kitapları (Dune Sapkınları, Osman, Durgun Don) yorumlamadım. Belki hepsi bitince yorum yaparım diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar :slight_smile:

40 Beğeni

Haziran’da okuduklarım. En çok İki Şehrin Hikayesi’ni sevdim. Çatıdaki Şey, Hayalet Atlı Binici de güzeldi. Diğerleri ortalamaydı diyebilirim. :slight_smile:

33 Beğeni

25 Beğeni

Bu ay sadece Şule Gürbüz okuyabildim. Nerede o eski ben, üstüme ölü toprağı atılmış gibiyim. :no_mouth::smiling_face_with_tear:

24 Beğeni

Bu da benden olsun.

38 Beğeni

25 Beğeni

28 Beğeni

Yüzüklerin Efendisi yarına biter muhtemelen. Bol çizgi romanlı bir ay oldu benim için.

41 Beğeni

Bu ay okumada bir rekor kırdım :smile:

42 Beğeni

İş yoğunluğu ve akşam çalışmaları sebebiyle 2022 yılında ayda 1-2 kitap okuyabiliyordum. Biraz yoğunluk azalınca kitaplara döndüm. Kendi kıstasımda güzel bir ay oldu. Her ne kadar sayfa sayısı az olsa da.

34 Beğeni

Bu ay sıfır kitap geçti zannediyordum, geçmişe dönüp bakınca Işıkyaratan 3. kitabı Sakat Göz’ü okuyabilmişim bir tek. Zor ve yoğun geçiyor bu dönem, bakalım temmuzda biraz daha kitap okumaya vakit ayırmaya çalışayım.

11 Beğeni