Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Koyunlar Yukarı Bakar’ı beğendim. Mevki Uygarlığı’nı henüz bitirmedim ama birkaç sayfa okuduktan sonra kitaba vuruldum. Alien’ın bir bölümünü hatırlattı bana. Yarın kitabı bitirmeyi hedefliyorum.

Şikayetler keyifliydi. Kafa dağıtmak için okudum ve memnun kaldım kitaptan. Ana karakterin biyografisi yazılmış gibiydi, çok gerçekçi geldi bana.

Matt Haig kitabını çizimleri ve karakterleri güzel olduğu için oğluma almıştım. Can sıkıntısından okudum.

Schwartz’ın kitaplarını da pek sevdiğim söylenemez. Dışarda zaman geçirirken okudum. Jack London’ın kitabını beğendim. İçindeki hikayeler güzeldi.

Dylan Dog da yeni favorilerimden.

Deadpool’dan bu kez çok keyif alamadım. Diğer kitapları daha çok sevmiştim.

Siyah Takım Elbiseli Adam’ı sanki Stephen King yazmamış gibi geldi. :grinning:

Koyunlar Yukarı Bakar’ı 18 günde biterebilmişim. Yoğunluktan dolayı hedeflediğimden az okuyabildim.

27 Beğeni

Bu ayın okumaları. 2 çizgi romanda çok güzeldi ama Superman Gizli Kimliği biraz daha fazla sevdim. Ben, Robot çok beğendiğim bir kitap oldu. Hikayeleri çok güzeldi. Robot serisi ise bilimkurgu-polisiye türde ve şu ana kadar çok beğendiğimi söyleyebilirim. Saramago’nun bu kitabı güzel ama diğer kitaplarına göre okurken biraz daha durgun geldi bana, Saramago okuma niyetiniz varsa eğer bu kitabıyla başlamanızı pek tavsiye etmem. Galaktik İmparatorluk yine çok güzel. Mermer Adam’ı halen okuyorum ama bitmesine az kaldı, bazı kısımları biraz rahatsız edici ama şu ana kadar güzel gidiyor bakalım. Nutuk’un bu baskısı ise çok çok güzeldi. İçeriğiyle çok güzel bir okuma sundu bana.

26 Beğeni

Temmuz ve Ağustos aylarında okuduğum kitaplar.

Hayatımda okuduğum en güzel seri olan Üç Silahşor serisine noktayı koydum. Buruk bir sevinçle veda ettim her bir karaktere. Başyapıt.

Drizzt maceraları ise hız kesmeden devam ediyor. Bu seriye sıkılmadan devam edeceğim.

Danilov beşlemesinden Çarın Laneti de tarihi kurguyu çok sevdiğimden zevk alarak okuduğum bir kitap oldu. Ama 2. Kitaptan biraz daha sönük kaldığını söyleyebilirim. 4. Kitaba hazırlık gibi olmuş biraz.

Witcher çizgi romanlarından aradığım tadı pek alamadım diyebilirim. Kitaplar kadar tatmin etmedi. Bilmiyorum belki de benim çizgi romanlara pek aşina olmamamdan dolayıdır. Yine de seriyi bitireceğim tabii ki.

Sherlock Holmes’un o puslu, kasvetli ve insanın içini titreten Londrasına yine hüzünlü bir veda oldu. Son kitap da çok güzeldi. İlerleyen süreçte tekrardan kesinlikle okurum dediğim bir seriydi. Her zaman o zamanın Londrasında yaşamak istemişimdir zaten. Bu nedenle harika bir serüvendi benim için :slight_smile:

Herkese iyi okumalar.

29 Beğeni

Bu ay iki kitap okumuşum. Ölühane Kapıları’nı o kadar geç bitirdim ki bu ay tek kitap okuduğumu zannediyordum, Kara Şato’nun Kontu’nu okuduğumu tamamen unutmuşum.

26 Beğeni

13 Beğeni

Bu üç silahşörler tek kitap değil mi? 4 Cildi mi varmış? İşbankası baskısı daha kısa aralarında bir fark mı var?

Toplam 5 cilt. Hem karton hem ciltli baskısı var Alfa’da.

2 Beğeni

@isos81 dediği gibi 5 cilt şeklinde Alfa’dan çıktı. İş bankasında olan ilk kitap sadece.

1 Beğeni

Gölge Yükseliyor - Robert Jordan (ZÇ 4)
Vatan Yahut Silistre - Namık Kemal
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - Peyami Safa
Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
Bir Yaz Gecesi Rüyası - William Shakespeare

Gölge Yükseliyor ve Bir Yaz Gecesi Rüyası kitaplarını pdf olarak okudum ve temin edilecekler listesine aldım. :slight_smile:
Bunun dışında Ray Bradbury - Mars Yıllıkları’ nda 160. sayfada, Dan Brown - Başlangıç’ ta ise 110. Sayfada falanım.

8 Beğeni

Geçen ay hiç kitap okumamıştım. Bu ay sanırım acısını biraz da olsa çıkardım. Elimdeki yarımları bitirme açından güzel oldu.

23 Beğeni

Bu ay 5 kitap okurum gibi duruyordu ama ayın ikinci yarısı yoğunlaştım, 3 te iyidir. Hareketli Resimler ve Diskdünya yine :pinched_fingers: Yakarış Çemberini beğenmedim. Haşhaş dan da beklentim daha fazlaymış, bazı eksikler beni rahatsız etse de yine de beğendim. Yakın tarihte devam edeceğim seriye.

25 Beğeni

Bu kapsül serisinde ödülsüz kitap yok ama daha birini bile beğenen görmedim. @GKS geçen buna fitil serisi dediğinde hazırlıksız yakalandım, güldürmüştü xd

2 Beğeni

Ben ilk üç kitabı beğendim seriden. Siyah Tom en iyisiydi. Sonrasında tüm kitaplar vasat veya kötüydü.

3 Beğeni

Ben kurucuları ve işte zaman savaşını böyle kaybedersini okudum sadece. Kurucuları çok sevemedim ama Zaman savaşı güzeldi. Kendim beğenmişim seriden bir kitabı ama beğenen yok diyorum. Kendimi yok saydım resmen ://

2 Beğeni

Ben içlerinde bir tek Kurucular’ı biraz beğendim sanırım, hepsine pozitif başladım ama fitil dizisi genel anlamda hayal kırıklığı oldu bana da :smiley:.

Zaten artık ödüllü gördükçe kaçmaya karar verdim, geçmişte oo nebula uu hügo diye alıp kenara koyduklarımdan da korkuyorum maalesef :smile: .

3 Beğeni

17 Beğeni

Bu ay bilim kurgu okumuşum sadece. Bir kaç tane de çizgi roman.

29 Beğeni

Ağustosta okuduklarım.

Bir de Yıkıma Giden Adam’ı okuyorum. Daha bitirmedim ama söylemeden edemeyeceğim. Ana karakter Ben Reich, takıntılı bir deli. :grin:

25 Beğeni

Ritmatist nasıldı, beğendiniz mi? Bir ara göz koymuştum okuyacağım diye de havada kaldı öyle…

Beğendim, evet. Yorumumu da daha önceden paylaşmıştım. Bakmak isterseniz diye aşağıya linki atıyorum. :smiley:

1 Beğeni