She Dreams in Blood övmüş müydüm? Övdüysem de yeterince değildir, okuyun okutturun arkadaşlar.
Kasım 12
İskenderiye Dörtlüsü’nü sevemedim. Aslında üslubu tam benim tarzım fakat konu, kurgu, kişiler bir türlü sarmadı.
Yüzyıllık Yalnızlık çok abartılıyor. Marquez’in daha iyi kitaplarını okumuştum. Güzel ama bir “vaaaooovvv” etkisi veremedi bana.
Bunlar dışında harika kitaplarla dolu bir ay geçirdim. Daha çok kitap okuyacağımı sanıyordum, pek öyle olmadı. İstanbul’a bir haftalığına gidip geldim hem tedavim hem de annemleri görmek için; döndükten sonra aile evindeki kedimin birden bire rahatsızlandığını öğrendim. Durumu kritik, tedavisi devam ediyor. İnşallah iyileşir Aralık için umutluyum,güzel haberler bekliyorum Modum yükselemedi bir türlü yani.
-
Bilgenin Sarsılmazlığı Üzerine ~ İnziva Üzerine - Seneca
-
Murgoların Kralı (Malloryon 2) - David Eddings
-
Martin Eden - Jack London (Muhteşem ötesiydi… Okuyun okutturun o kadar diyorum.)
-
Mürebbiye - Stefan Zweig
Saydam Turp’un sadece son 30 sayfası bu aya sarktığı için onu da kasım ayında okumuş sayıyorum. Kaplan Kaplan kasım ayının favori kitabı oldu benim için. Mo Yan’la tanışmam da iyi geçti diyebilirim. Dilinin rengini ve hikaye ediş şeklini beğendim.
Yılın son ayından! 7
Bu aralar çoğu kitaba inceleme yazamadım ama Rebecca muhteşemdi. Son zamanlarda heyecan duygumu yitirmiştim kitap okurken. Malazan ve Rebecca bu ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı.
Kitaplar
İmparatorluğun Çöküşü - John Scalzi
Yüzüklerin Efendisi ve Mitoloji - Ilan Ferry
Operasyon: Mussolini - Selçuk Uygur
Çizgi Romanlar
Young Justice 1 – Gemworld - B. Michael Bendis
Venom 2-3-4 - Donny Cates
Southern Bastards 1-2-3-4 - Jason Aaron
Bloodborne 5 - Cullen Bunn
Fujiyamasan - Makoto Ojiro
ÇR Fasiküller
Thor & Loki - Çifte Bela 1-2-3-4 - Mariko Tamaki
What If? Spider-Man - Mark Sable
What If? Wolverine Baba - Rob Williams
What If? Avengers Herkesi Yenseydi? - Steven Grant
Johny Blaze Ghost Rider - Christopher Sebela
-
Dune Serisi, Dune Tanrı İmparatoru - Frank Herbert
-
Korkuyu Beklerken - Oğuzcum Atay (ikinci kez okudum birde tiyatroda izlemiştim. Yani ben buradayım sevgili yazarım…)
Son çeyreği de 12 kitapla kapattık. 4 tane de Junji Ito okudum. Ucube Kocakarılar şu an okuduğum kitap daha bitmedi ama Havamumu Nine illa bizi de koy görsele gelecek yıl makarasını (1 yıldır bitiremedin kitabı diye hayıflanacak işte) yaparız dedi o yüzden koydum görsele.
Ayrıntılı yazıyı tam 1 yıl sonra paylaşacağım. Görüşmek dileğiyle.