Forumun Kripto Para Borsası

image

Paraşütsüz düşüyor :smiley:

1 Beğeni

Hay arkadaş… 20’lerde bi’ shortlama düşüncem vardı vazgeçtim. Kaldıraçlı bir de. 10x kaldıraç açmayı düşünüp vazgeçtim…

1 Beğeni

Paraşüt denilince aklıma hep şu kısa fıkra gelir; Temel bir gün yeni bir paraşüt icat etmiş yere çakılınca açılıyormuş.

Şaka maka umarım bir yakınımız vs bu Terra’ya bulaşmamıştır. Çok kötü bir durum.

2 Beğeni

Fazla değil 1 ay önce 119 dolardı bu coin, top10 coinlerden biriydi.

2021 sonlarına doğru elimde biraz fazla tasarrufum vardı, acaba yıllar sonra tekrar coin piyayasına girsem mi diye düşündüğümde önüme en çok çıkan coinlerden biriydi. Altcoinlerden 4-5 tane seçip bir havuz yaparak alıp stake e bırakasım vardı, faiz oranları falan yüksekti diye hatırlıyorum. Meğer hiçbir sağlam altyapısı yokmuş, faizi şişirip daha çok parayı bünyelerine çeke çeke ponzicilik oynuyorlarmış ki patladılar işte.

Benim yatırım düşüncemin çok kısa bir süre sonrasında annemin hastalığı çıktı. Tüm tetkik, kontrol, ameliyat ve kanser tedavilerini içimize sinen özel doktor ve hastanelerde karşılarken benim tasarruflar buraya aktı doğal olarak :smile:.

İşin özeti iyi ki tekrar girmemişim bu piyasaya, hem lazım olan yer ve zamanda rahat rahat paramı kullanabildim hem de şu an batmamış oldum :smile: Eğer coin alsaydım uzun vadeli tutmak için alacaktım çünkü. Top20 den bakıp seçtiğim 4-5 altcoin de şu an o günkü değerinden baya baya düşük durumdalar.

3 Beğeni

Sabah sabah UST’den voleyi vurduk iyi geldi düştükçe scalp yaptım.

ICP’ye yatırım yapan veya araştıran var mı?

Lunc neden deli danaya bağladı yine?

Geçen yıl uydurduğum bu saçma fikrin bir benzerini Microsoft (kendisinden bekleneceği üzere) Black Mirrorlaştırıp patent başvurusu yapmış. İnsanlar delirmiş yahu.

3 Beğeni

Heh, şimdi anlaşıldı Bill reyizin bize aşıyla beraber neden çip enjekte ettiği.

3 Beğeni

Fakat cidden şaka gibi komplo gibi hocam, şu pasaja bakar mısın:

1 Beğeni

Kusura bakma hocam vakitli cevap veremedim. İnternete pek bakamıyorum bu aralar akraba ziyaretlerindeyim.

Benim problemim aslında böyle bir teknolojinin var olmasıyla değil de, akla ilk gelen kullanım alanının ve patent başvurusunda da verilen örneğin direkt kontrol için kullanmak olması.

“Bu yeni geliştirdiğimiz sci-fi ölçeğinde teknolojiyi reklam gösterip izlendiğinden emin olmak için kullanalım” kafası bana ağır distopik ve vizyonsuz geliyor.

Yenilerden takip ettiğiniz coin var mı?