Goodreads Hesaplarımız

İstatistiklerde de çok tutarsızlık var GR’te. Maalesef yıllardır böyle.

2 Beğeni

Kitap eklerken “Post”un hemen üstünde “Add read date” diye bir kısım var. Yanlışlıkla ona basmış olabilirsiniz belki. Tarihsiz şekilde 2. kez ekliyor o zaman kitabı. Okunmuş kitapları listeleyip “date read”e göz atın isterseniz iki tarih girilmiş kitap var mı diye.
Ekran Resmi 2021-11-01 13.12.52 copy

1 Beğeni

Böyle 2 kitap vardı, birisi 2 diğeri 3 kez okunmuş gibi görünüyordu. Düzenledim ama sayılara etkisi olmadı (o da bir garip).

Bir kitap nedense 2 kez eklenmişti listeye, birini silince ikisi de gitti, tekrar ekledim. Şu an 1 tane görünüyor ama sayılar hala 100’e 101.

Sorun hala devam ediyor. Help desk’ine de sorayım olmadı. Teşekkürler yardımlar için.

1 Beğeni

Doğru sildiğine emin misin? İki kitabı iki kere okumuş olduğunu gösteriyor hâlâ. Goodreads’in bu özelliği biraz gıcık.

1 Beğeni

Sorun şu ki, bu ikinci okumalar sayıları değiştirmiyor. Az önce toplamda 3 tekrar okuma sildim, şimdi de senin gösterdiklerini sildim ama sayılar (100 ve 101 yani) değişmiyor.

1 Beğeni

O zaman geçmiş olsun. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu da benim Goodreads hesabım. 1000kitap kadar aktif kullanamıyorum galiba ama burada da okuduğum kitapları kendimce incelemeye çalışıyorum. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de help’e yazdım. Dünyanın en önde gelen kitap platformunun böyle saçma şeyleri hala çözememiş olması da bir enteresan.

2 Beğeni

Alttaki de benim hesabım, son birkaç aydır aktif kullanmaya başladım. O sebeple eski okuduğum kitaplar yok. Konuda hesabı bulunan arkadaşları takibe alacağım. Arkadaşların yorumları özelliğini seviyorum. İşe yarıyor.

2 Beğeni

@isos81 belki de iki defa okudun haberin yok :smiley:

O sayılar düzelmez. Dediğim gibi istatistiklerde de aynı sorun yıllardır var. Mesela bir insanın son 12 ayda okuduğu kitap sayısı nasıl tüm zamanlardakinden fazla olur, oluyor işte.

3 Beğeni

Daha da kullanmam o zaman Goodreads’i. Öyle de takıntılıyım valla. Zaten LibraryThing var, 1000kitap da var. Üçüncüsü zorluyordu, bahane olmuş oldu. :slight_smile:

1 Beğeni

Öyle valla dost acı söyler.

Ben de alışkanlıktan takılıyorum.

not: 300 review’üm varmış, giderayak birer like atarsan :rofl:

1 Beğeni

Düzelir yav, reset çekiyorlarmış işte tek tek sorunu bildiren her kullanıcıya…

@isos81 : İki kere okudun bariz. Araştırmanı öneririm. :slight_smile:

3 Beğeni

:rofl: Kesinlikle. Bir araştır, öğren öyle konuş @isos81

2 Beğeni

Aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi varmış. Hatta “lütfen resetler misiniz” diye forumda konusu da var. Düzelttiler benim sayıyı da. Saçmalık resmen. :slight_smile:

image

3 Beğeni
2 Beğeni

Benimki de kafayı yedi, sabahtan beri aynı isteği 7 kere kabul ettim ve son okuduğum kitabı okundu olarak işaretlememe rağmen hem şu an okuduklarımda hemde okumayı bitirdiklerimde görünüyor şu an. Bitirme tarihini eklemeye çalışıyorum o da olmuyor. Çok ilginç.

4 Beğeni

Uzun zamandır forumdan eklediğim arkadaşları 8’er 10’ar defa onayladım. Hala arada soruyor :slight_smile:

4 Beğeni

Aynısı bende de var maalesef. :slight_smile:

3 Beğeni

“Bug değil, feature.” — Goodreads Yazılım Müdürü

5 Beğeni