İstatistiklerde de çok tutarsızlık var GR’te. Maalesef yıllardır böyle.
Kitap eklerken “Post”un hemen üstünde “Add read date” diye bir kısım var. Yanlışlıkla ona basmış olabilirsiniz belki. Tarihsiz şekilde 2. kez ekliyor o zaman kitabı. Okunmuş kitapları listeleyip “date read”e göz atın isterseniz iki tarih girilmiş kitap var mı diye.

Böyle 2 kitap vardı, birisi 2 diğeri 3 kez okunmuş gibi görünüyordu. Düzenledim ama sayılara etkisi olmadı (o da bir garip).
Bir kitap nedense 2 kez eklenmişti listeye, birini silince ikisi de gitti, tekrar ekledim. Şu an 1 tane görünüyor ama sayılar hala 100’e 101.
Sorun hala devam ediyor. Help desk’ine de sorayım olmadı. Teşekkürler yardımlar için.
Doğru sildiğine emin misin? İki kitabı iki kere okumuş olduğunu gösteriyor hâlâ. Goodreads’in bu özelliği biraz gıcık.
Sorun şu ki, bu ikinci okumalar sayıları değiştirmiyor. Az önce toplamda 3 tekrar okuma sildim, şimdi de senin gösterdiklerini sildim ama sayılar (100 ve 101 yani) değişmiyor.
Bu da benim Goodreads hesabım. 1000kitap kadar aktif kullanamıyorum galiba ama burada da okuduğum kitapları kendimce incelemeye çalışıyorum. ![]()
Ben de help’e yazdım. Dünyanın en önde gelen kitap platformunun böyle saçma şeyleri hala çözememiş olması da bir enteresan.
Alttaki de benim hesabım, son birkaç aydır aktif kullanmaya başladım. O sebeple eski okuduğum kitaplar yok. Konuda hesabı bulunan arkadaşları takibe alacağım. Arkadaşların yorumları özelliğini seviyorum. İşe yarıyor.
@isos81 belki de iki defa okudun haberin yok ![]()
O sayılar düzelmez. Dediğim gibi istatistiklerde de aynı sorun yıllardır var. Mesela bir insanın son 12 ayda okuduğu kitap sayısı nasıl tüm zamanlardakinden fazla olur, oluyor işte.
Daha da kullanmam o zaman Goodreads’i. Öyle de takıntılıyım valla. Zaten LibraryThing var, 1000kitap da var. Üçüncüsü zorluyordu, bahane olmuş oldu. ![]()
Öyle valla dost acı söyler.
Ben de alışkanlıktan takılıyorum.
not: 300 review’üm varmış, giderayak birer like atarsan 
Düzelir yav, reset çekiyorlarmış işte tek tek sorunu bildiren her kullanıcıya…
@isos81 : İki kere okudun bariz. Araştırmanı öneririm. ![]()
Kesinlikle. Bir araştır, öğren öyle konuş @isos81
Aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi varmış. Hatta “lütfen resetler misiniz” diye forumda konusu da var. Düzelttiler benim sayıyı da. Saçmalık resmen. 

Benimki de kafayı yedi, sabahtan beri aynı isteği 7 kere kabul ettim ve son okuduğum kitabı okundu olarak işaretlememe rağmen hem şu an okuduklarımda hemde okumayı bitirdiklerimde görünüyor şu an. Bitirme tarihini eklemeye çalışıyorum o da olmuyor. Çok ilginç.
Uzun zamandır forumdan eklediğim arkadaşları 8’er 10’ar defa onayladım. Hala arada soruyor 
Aynısı bende de var maalesef. ![]()
“Bug değil, feature.” — Goodreads Yazılım Müdürü