Gündem

Katılıyorum. Zaten la la la diye başladığı anda hükmü vermiştim ve doğru çıktı. Özellikle sözler!

2 Beğeni

Valla bende bir süre Twitter’dan kendisini takip ettim ama tabiri caizse “hangi bayrağa selam verdiğini” çözemedim. O yüzden kafalar karışık değip takibi bıraktım…

4 Beğeni

Piyanist olmasını kast etmiştim zaten. Sonraki cümlelerden bu anlaşılıyor, başka bir vasfı mı var? Ne anlayacak insanlar? Sen ünlü düşünür olarak algılamışsın herhalde. Ben bugüne kadar şu konuda ne düşünüyor diye bir kere dönüp bakmamışım, görüşü mü varmış, sadece PİYANİST olarak biliriz.

Bazı şeyleri çok uzatmadan yazıyoruz bu tür formalarda anlaşılacağını umarak tabi!! (Yoksa iki satır yoruma bir sayfa açıklama yazarız şu anda olduğu gibi herhalde.)

Yazdıklarımı farklı bir açıdan ele aldığınız, laf içinden cımbızla söz grubu seçtiğiniz için konuyu başka yere çekmişsiniz. Konuyu çektiğiniz yer pek ilgimi çekmiyor. Sizi ünlü düşünürüzle baş başa bırakayım.

malum anlaşılmıyormuş, netleştirelim: Sözü edilen piyanistin geri kalan özellikleri beni pek ilgilendirmiyor.

NOT: Yöneticilere, sayfayı yenilediğimde mesajlarım düzenleme moduna geçiyor. Altta tekrar yazmak zorunda kalıyorum.

Japon basın kanallarını takip eden arkadaşlar bu doğru mu?

1 Beğeni
2 Beğeni

Atatürk soyadını da Atatürkiye olarak değiştirmesinler :smiley:

Son dönemde, çözüm sürecinde gördüğümüze benzer bir “Türk alerjisi” başladı.

3 Beğeni

Kitaplığımda İletişim ve Ayrıntı’nın bastığı tek bir tane bile kitap bulunmuyor. Bu haberi gördükten sonra kendi çapımda bu yayınevimsilerini boykot etmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı tekrardan anlamış oldum. Gider korsan bir şekilde okurum, yine bunlara beş kuruş para kazandırmam.

7 Beğeni

Cidden olay doğruymuş. Ve tutuklandıkları zaman Türk olduklarını iddia ediyorlarmış. Bu insanlar için Türk olmak hani hakaretti? :smiley:

5 Beğeni

Türk düşmanı Ermeni sevicileri…

@noronikkirbac bende sizin gibi düşünüyorum. İyiki kitaplarını almamışım.

Bu da ayrı zıtlık hem Atatürk ismini sansürleyip hem de 23 Nisan’ı kutluyorlar.

9 Beğeni

Buradayken hakaret, oraya ya da Avrupa ülkerine gidince Türk oluverirler.

3 Beğeni

https://en.wiktionary.org/wiki/nigger_lover

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Kafamdaki soru işatetlerinin kalkması için ne demek istediğinizi açıklar mısınız?

Bunu buraya bırakayım.

Bizde, kültürümüzde … sevici diye bir tamlama yok sadece, garip geliyor bana bu tip ifadeler ve aslında ırkçılık barındırıyor. Gavurlara bak sen daha bizdendir belki.

Buradayız… Bekliyoruz

13 Beğeni

Ne demek istediğinizi anladım.

Aslında bu konun ırkçılıkla alakası olduğunu düşünmüyorum. Irkçı da değilimdir.

Ermeni seviciler tabirini kullanırken şöyle düşündüm:

Sözde soykırımı tanıyan Ermeniler (Bu arada sözde soykırımı tanımayanları bir köşeye ayırıyorum) gibi düşünüp hareket edip Türkiye içinde Türk düşmanlığı yapan Ermenilerin yolundan gidenlere bu tabiri kullandım. Ama sizin dediğiniz gibi de düşünülebilir.

Artık nüfusu en fazla olan ülke Çin değil Hindistan.

6 Beğeni
4 Beğeni

Seçime 11 gün kaldı ve ben arada sırada seçim anketi yapan videolara denk geliyorum. Konuşulanları ve neden oy verdiğini bilmeyenleri gördükçe bu kadar olamaz dedim. Yetmedi çalıştığım yerde de birkaç test yaptım ve gerçekten durum çok vahim. Gerçeklerden bi haber olan o kadar çok insanımız var ki şaşırmamak elde değil. Ak Partiye oy verecek olan birine çözüm sürecini anlattım ‘onu tayyip mi yapmış’ diye sordu. Evet sordu arkadaşlar. Bi 4 sene daha dayanacağız artık.

2 Beğeni