Gündem

Galatasaray’a başarılar :tr:

5 Beğeni

:trophy: :trophy: :trophy:

16 Beğeni

Çok keyifli maçtı açıkçası. Vargas neydi öyle. Hepsinin eline sağlık.

7 Beğeni

Bizimkiler Artık Tüm Gezegenin Şampiyonu!

14 Beğeni

Neyseki Cumhuryet’e yaraşır birileri var da arkamızı topluyorlar.
Türk Kadını başkadır …

.

16 Beğeni

On milyon başkasından alana kadar Vargas gibi bin tane alsak herhalde şahlanmıştık.

3 Beğeni

Tebrikler takımımıza. Bizde tarihe tanıklık ettik. “Keşke yunan galip gelseydi” diyen vatansız vahabi köpeklerinin cariyeleri her ne kadar sporcularımızın moralini bozup Sırbistan’ı destekleseler de bizimkiler gereken cevabı sahada verdiler.

Stat atmosferi de efsaneydi. İnanılmaz destek verdiler 2.5 saat boyunca.

Öte yandan çok bahsedilmiyor ama Gizem Örge’de tam konsantrasyon ile oynadı. 1 saniye oyundan kopmadı.

22 Beğeni

Dün akşam galiba ilk kez bir futbol karşılaşması ve UFC dışında bir müsabakayı pür dikkat heyecanla izledim.

Sen neymişsin be Vargas, :slight_smile: tebrikler takımımıza.

4 Beğeni

En çok sizin gibilerden korkarım abi :smiley:
Totem diye bir şey var. İzlememek lazım. Mahfi Eğilmez’e de ayrıca helal olsun kızlar kadar payı var :smiley:

3 Beğeni

Mahfi Eğilmez demişken konuyla ilgili yazısını atmamak olmaz. Şu adamın kıymetini bi bilemediler.

https://www.mahfiegilmez.com/2023/09/turkun-turkten-baska-dusman-yoktur.html

1 Beğeni

Atatürk’ün Çocukları, Filenin Sultanları yine gururlandırdı bizi :tr: Dün çok keyif aldım ya Vargas neydi öyle ama diğerleri de çok iyiydi hak yemeyelim şimdi hepsi çok iyiydi :slight_smile:

2 Beğeni

Sigaraya 5 lira zam mı gelecekmiş :weary:

1 Beğeni

Standart 100 tiel yapsınlar. Sonraki zamda 200 tiel .:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Böyle giderse bir kaç aya 100 tiel olacak zaten :joy:

Bir sigaram bir kitabım var ve ikiside git gide pahalılaşıyor.

2 Beğeni

Biz de sizi kabul etmiyoruz ama hala buradasınız pis badeciler sizi. YALLAH ARABİSTAN’A. Kupa da sizin çok meraklınızdı zaten, siz Sırbistan’ı tutmuşsunuzdur :slight_smile:

4 Beğeni

Çok bunaldım artık bu haberlerden, korkunç büyük bir sorun kadın cinayetleri ve genel olarak toplumdaki şiddet.

Ekonomi adalet ve eğitim çöküncü olan şey bu.
Aslında haberler hatalı.Yani haber doğruda analiz hatalı. Bu ülkede doktora şiddet, kadın cinayeti yada ırkçılık yok.
Bu ülkede yukardaki 3 lüden kopuşun bir yansıması var. Herkes herkesi öldürebilir, dolandırabilir, işkence edebilir vs… Acayip bir zamanda acayip bir topluma düştük.

1 Beğeni

Bu arada aklıma gelmişken bu TARKAN ile milli takımın işleri bir tez olarak filan yazılıp incelenmeli. Bu adam hangi şampiyona öncesi şarkı yapsa-eski şarkısını bile uyarlasa anında o sene birşey oluyor.

Geçmiş olsun:

Kanynak SÖZCÜ:

"Yeni OVP’ye göre yıllık ortalama dolar/TL kuru tahminleri 2023 için 23,88, 2024 için yüzde 54 yıllık artışla 36,78, 2025 için yüzde 19,4 yıllık artışla 43,93, 2026 için yüzde 8,8 yıllık artışla 47,79 olması öngörüldü."