Metroya binemiyorum ben. Çok zorda kalmadıkça toplu taşıma da kullanmıyorum aslında fakat araçla çok dolandığım için genel görüş belirtmiştim. ![]()
Biraz önce İzmir de bir deprem oldu. Hissedilen fazla değildi am merkezi uzakta ise bilmiyorum. Buca 3.9 muş.
Bende nasıl bir travma olduysa hissedilen her deprem olduğunda acaba İstanbul depremi mi oldu diye tedirgin oluyorum.
Ben önce sesini duydum. Bir doğruldum, Pars da kulakları dikti. Yakın diye muhtemelen biraz salladı.
Konya’da da olmuş ki orası en az fay hareketliliği görülen yerlerden birisi. Konya sağlam sallansa bir tane ev kalmaz. Evler komple deniz kumundan yapılma ve mantıksız bir şekilde çok yüksek. Kaldı ki Konya zaten her sene çöken bir yüzey üzerinde.
Ülke genelinde iki kat üstüne imar verilmemeli artık.
![]()
Erkin Koray da aramızdan ayrılmış. Üst üste herkes gidiyor ![]()
![]()
Çok üzüldüm be. Geçen Youtube’da karşıma Cemalim parçası çıkınca yoğun olarak bir hafta kadar Erkin Koray dinledim. Dinlerken de yaşlandı adam umarım uzun yıllar bizimle beraber olur diye düşündüm ama böyle aniden ölüm haberini almak çok üzdü beni. Yaşayan en büyük “gerçek” Türk sanatçılarından birisiydi. ![]()
Etiket fiyatlarına %20 - %25 daha koyun.
Benzine 3, motorine ise 4 TL zam gelmesi bekleniyor. pic.twitter.com/H7l9Sw5Wl6
— Ekonomi Dünyası (@dunyadanfinans) August 8, 2023
Nasıl bir hukuk devleti olunamaz ve gelişmiş bir ülke olunmak için ümit kurulamaz adlı çalışma.
Dün izledim tekrar Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi.
Flimde traktör için sıraya giriliyor. Teslimat 3 ay sonra. Sözleşme madde 7 ye göre teslim günü fiyat artışını aynen kabul ediyorsunuz.

Devlet Opera ve Balesi GM beklentim…
Ahmet ile izzet sevişmezken,
Gerekirse kuru soğan yerken,
Hindistan bugün aya iniş yapıyor. Öyle sert iniş degil baya baya tatlı tatlı…
“Gerekirse simit yenecek” sözü aklıma geldi. Halkın halinden anlayan güzide bir “sanatçı” mız söylemişti de.
İşin daha da ironik kısmı bu muhteşem sanatçımızın villasında oturup keyfine baktığına hiç şüphem yok ![]()
Haber için de yakında şöyle bir açıklama gelirse hiç şaşırmam;
“Eyyy aziz milletim! Birileri aya iniyormuş insinler… Bizim Allahı’ mız var” olur mu olur valla ![]()
Öyle bir devir ki olmaz diyemeyiz…