Oy birliği ile mazbata Dem’e veriliyormuş.
‘‘Eskişehir’de eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu’nu öldüren Hasan Fakıoğlu’nun (23) iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda iyi hal indiriminin cezanın sanığın geleceği üzerindeki olumsuz etkileri nazara alınarak verildiği belirtildi.’’
Bundan sora Metis sanatçıyla bağlantıya geçti ve Howe Metis’i başka bir yayıneviyle “karıştırdığını” söyledi.
Ölene ceza vermemişler …
Bence karar eksik
Orası ayrı bir mesajlaşma, bir nevi WhatsApp, yeri olduğu için oraya atmadım. Şu anda gündemde olduğu ve şampiyon olduğu için buraya atmayı daha uygun gördüm.
Tartışma doğurabilir.
Ki ben düşüncelerimi yazmıştım, kanal varken forumu buna bulaştırmayayım diye sildim yazdıklarımı.
Dediğiniz gibi tartışmak isteyenler o kanalda tartışabilir.
Daha önce şampiyonluklarla ilgili burada paylaşım yapmıştım fakat herhangi bir tartışma çıkmadı.
Hocam keske baslik acsaydin gundem yerine
Arkadaşlar, KayıpRıhtım’da her hangi bir başlığı tıkladığımda artık reklam engeliyle karşılaşır oldum. Önceden böyle değildi, son iki gündür böyle, sizde de böyle mi ?
Merhaba. Evet, bende de öyle.
Aynen once reklam… Sonra konu…
Gönderime beğeni gelmişse ve tıklıyorsam yine önce reklam çıkıyor. Benim için çok büyük bir sorun değil. Forum ayakta kalsında varsın reklam olsun
Bende de durum aynı hocam
Maalesef reklam sağlayıcısı olan her sitede olduğu gibi önce reklam çıkıyor ekrana. Reklam almaya devam ettiğimiz sürece sistem neyse o şekilde işlemek zorunda oluyor. Daha önce bildirim yapıldı ve kalkmıştı. Muhtemelen bir güncelleme oldu ve tekrar aktif oldu. Hakan’a ilettim, kaldırılabilirse kaldırılacaktır.
En büyük korkularımdan biri, o yüzden şu ana kadar hiç binmedim. 1 kişi vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.
Hayatımda 1 kez bindim. O da Alanya kalesine çıkarken. Çok korkmuştum. Şu haberden sonra bir daha asla binmem. Özellikle Türkiye’de.