Gündem

21 Ağustos’ta gümrükten çıkış yapılırsa yeni yönetmelik üzerinden vergilendirme yapılır.

2 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Ne olacak bilmiyorum hiç. Alışveriş sınırını 2000’den 670’e düşünmüşler hemen. Önceki siparişlere de bir çare bulurlar umarım.

1 Beğeni

Vergi mevzularında Temu son damla olur umarım, Paypal için yıllardır çığırıyorum, hiçbir yerden destek yok. Ne alım ne satım yapabiliyoruz yurt dışı ile yıllardır.

Zamlar sonrası 1500 TL gelen ilk elektrik faturamda “yuvarlama” da gördüm (muhtemelen unutmuşumdur), ek vergilere ek olarak. Kişi başı birkaç TL’den o da güzel para. Küsuratlı ödememi istemiyorsan aşağı “yuvarla”. Ne güzel ya, yuvarlamaca. Süper uygulama. Bu ülkenin hortumla bu kadar besleyebilir bir üretim sağlayabiliyor olmasına yıllardır şaşırıyorum, ne Almanya ne Amerika’yız, ama 20 yıldır iliğimize kadar sömürtüp yedirdik, hala da bitir(t)emedik. Ormanlar da cabası. Bitmiyor arkadaş, sıfırlayamadılar.

2 gün önce Temu sepeti oluşturup birkaç gün sonra sipariş veririm demiştim, çok şanslıyım yine.

1 Beğeni

Paypal konusunda hükümet kadar şirkette de sorun var. Diğer ülkelere kullanıcıların verisini verirken bizim ülkede bunu vermeyi reddetti. Bu sebeple kendileri çekildiler.

2 Beğeni

Çok başka boyutlarda bir kötülükle karşı karşıyayız. Bu millete daha ne kadar düşman olabilirler dedikçe daha fenalarını yapıyorlar. İnsanlar ne zaman cinnet geçirip saraya yürüyecekler merak ediyorum ok.

2 Beğeni

Kesinlikle öyledir sayın bakan, ikna oldum ben. :slight_smile:

1 Beğeni

“Vergi düşerse kudüs düşer”

badem bıyık_JPG

4 Beğeni
1 Beğeni

Önce Nigde şimdi Ankara Altındağ.

4 Beğeni

1 Beğeni

Altındag belediyesinin gün içinde yeni icraatı.

4 Beğeni

Bu daha başlangıç…

3 Beğeni

Adibas, abibas, adidis seçenekleri varsa umurumda olmayan durum.

Şaka bir yana ekmek bulamazlarsa pasta durumunu da geçti. Şimdi sokak hayvanlarına kitlesel imha yapıp gazları alınıyor nasıl olsa.

6 Beğeni

Evet, tam olarak bunu yapıyorlar.

Malum güruh zehirlenerek öldürülen hamile köpek videolarına bakıp zevkten dört köşe olurken özellikle merdiven altı imalathanelerde göz göre göre çalıştırdığı kaçak suriyeli çocuk işçilere rahat rahat sahte ürün ürettirebildiği için alayı reisçi olan esnaf kardeşlerine de gün doğurdular.

Kararın yürürlüğe gireceği 20 Ağustos’a kadar 30 Euro’dan daha pahalı ürün satan her marka tek tek gönderimi kapayacaktır.

7 Beğeni

Hayvan mezarlığına girip toplu mezarı bulmak tam bizim ülkemize yaraşırdı.Ölen,sakat kalan veya psikolojisi bozulan insanların sorumluğunu almayan bencil insanların kendini hayvansever olarak tanımlaması bizim ülkeye yaraşırdı.

1 Beğeni

7 Beğeni
6 Beğeni

Kadın boksunda XY kromozomlu biri kazandı. Yarışan kadınların (XX) emeklerine yazık oldu.

2 Beğeni
2 Beğeni