Gündem

Ben hâlâ giremiyorum.

1 Beğeni

Bende de açılmıyor henüz. Geceye doğru yavaş yavaş açılır büyük ihtimalle.

Ekleme: Şu anda girebiliyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Bildiğin Instagram’a sansür uygulanmış yani. Her gün daha da nefret ettim.

1 Beğeni
1 Beğeni

Hah bir bu Nazi - Azov artıkları eksikti ülkede…

1 Beğeni
1 Beğeni

O sırada sokak köpeklerinde temizlenince çocuklarımız için süper güvenli hale gelen sokaklarımız.

2 Beğeni

Hamileyken sigara içerseniz çocuğunuz böyle olabilir. Bir de aklı sıra A0 Türkçesiyle manifestomsu saçmalıkları sıralamış ahah. Yazık kimin artığıysa.

2 Beğeni

Galiba Hatay ve Gaziantep de ciddi hissedilmiş deprem.

Depremin merkez üssü Hama 5.4 diyorlar.

2 Beğeni

Serbest bırakmazlar umarım.

2 Beğeni

Bazı haberlerin gerçekliğine inanamıyorum bazen.

3 Beğeni

4 Beğeni

Adamın işlediği suçları video oyunlarına atarlar. Her şeyin suçlusu başkası oluyor bunlara göre.

1 Beğeni

Büyük ihtimal öyle olacak. Geçen Final Fantasy’nin çocukları eşcinsel yapmaya mı çalıştığını tartışıyorlardı. Şimdi de yetiştirdikleri “dindar ve kindar” nesilin suçunu amarıgan oyunu call of duty’e falan atacaklar.

Üstünde filistin bayrağı ile starbaksa girip aynı şeyi yapsaydı kahraman ilan edilmiş, omuzlarda taşınıyordu. O da ayrı bir konu.

6 Beğeni

https://fb.watch/tXaK_QLM27/?

1 Beğeni

3 Beğeni

CDC verilerine göre 4 Ağustos itibariyle Ocak 2022’den bu yana Afrika’da 38 bin 465 mpox vakası görüldü ve bin 456 kişi hayatını kaybetti.

Virüsün Orta Afrika’daki Kongo Havzası’nda endemik olan daha öldürücü ve ölümcül Clade I ve Batı Afrika’da endemik olan Clade II olmak üzere iki alt türü var.

DSÖ tarafından 2009 yılından bu yana yedi kez uluslararası halk sağlığı acil durumu ilan edilmiştir: H1N1 domuz gribi, poliovirüs, Ebola, Zika virüsü, tekrar Ebola, Covid-19 ve mpox.

1 Beğeni

Behçet hocanın senelerdir aynı konuları her videoda aynı şekilde işlemesi. Yani bu konuyu geçen senelerde de dile getiriyordu ve kanalında zaten defalarca videosunu yapmıştı. Kendi açıklaması var “Aynı konuları konuştuğumun farkındayım ama değişmesi lazım sistemin.” diyerek. Yapmak istediği şeyi anlıyorum ama senelerdir kanal aynı döngüde. Her hafta aynı konular, aynı cümleler. Podcast programını ayırıyorum Spotify’da yaptığı orada farklı konulara da değiniyor. Yine de takip ediyoruz bakalım.

1 Beğeni

Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsüyle ilgili dünya çapında acil durum ilan etme kararı aldı.

2 Beğeni