FB’nin kura kağıt üstünde en zor kura oldu. Bakalım takımlarımız neler yapacak merakla izlenir.
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Azerbaycan’ın Bakü şehrinde gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP29) Türkiye’yi temsil etmek üzere görevlendirildi.
ManU’dan bu sene de bir cacık olmayacak anlaşılan. Buna rağmen hâlâ Ten Hag ısrarları sürüyor.
Grazer ailesi tamamen kulüpten temizlenmeden bu takım belini doğrultamayacak. Ser Alex Ferguson bıraktığından bu yana yokları oynuyor kulüp.
Lise giriş sınavında birinci olmuş ve en iyi liselerden birinde okumuş. Yurt dışına gidebilirdi ama o subay olmayı seçmiş. Bu sene Kara, Deniz ve Hava Harp Okullarının birincileri kadınlar. Gurur duydum.
Çocukken hep subay olmak istemiştim, sonra büyüdükçe olmak istemediğime karar verdim. Yine de askerde ne zaman subay görse içim kıpır kıpır oluyordu. Askerliğimi topçu olarak yaptım. Batarya komutanımız Yüzbaşı idi. Adamı taparcasına severdik, o da bizi severdi. Adam sonra Fetöcü çıktı. İhraç edilen askerlerin listesinde adını görünce başımdan aşağı kaynar sular aktı sanki. Uzun bir süre konduramadım. ![]()
Marketten aldığı colaları dökenlerin, starbucks, burgerking vs. basıp, orada oturan,sokaktan geçen insanları taciz ederek israil’i protesto ettiğini zannedenler geminin Türkiye limanlarına demirleyerek ikmal yapmasını protesto edecekler mi?
Filistin meselesinde kimin ne kadar samimi olduğunu bir kez daha görmüş olacağız.
ABD’nin İsrail’i korumak üzere bölgeye gönderdiği USS Wasp adlı amfibi hücum gemisi İzmir Limanı’na demirledi. USS Wasp Ağustos ayında Akdeniz’de TCG Anadolu ile ortak eğitime katıldığı ortaya çıkmıştı.
-
6 İsrailli esirin cesedine ulaşılması üzerine Netanyahu ve hükümetine karşı protestolar başladı, genel grev ilan edildi
-
Göstericiler, Tel Aviv’in ana arteri Ayalon Otoyolu’nu saatlerce trafiğe kapattı
-
İsrail polisinin atlı birlikler ve ses bombasıyla müdahale ettiği Tel Aviv’deki gösterilerde, 15 kişi gözaltına alındı
-
Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanında seferler aksadı, AVM’lerde dükkanlar kepenk indirdi
-
Okullarda eğitim yarım gün yapılacak, hastaneler düşük kapasiteyle çalışacak
Bloomberg iddiasına göre Türkiye BRİCS’e katılım için başvuru yapmış.
Hollanda’ya toplamda 6 kez gideceğiz, bir maç bile İstanbul’da oynanmayacak şaka gibi. YZ algoritması nasıl çalıştı acaba?
Yeni eğitim yılı öncesi Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ücretlerine yüzde 50 zam yaptı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK’e göre Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 2,47 arttı, yıllık enflasyon ise yüzde 51,97’ye geriledi.
Bağımsız araştırma kuruluşu ENAG’a göre ise enflasyon Ağustos ayında yüzde 3,47 arttı, E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 90,35 olarak gerçekleşti.
-
Peskov, Türkiye’nin BRICS’e üyelik başvurusuyla ilgili, Ankara’nın birliğe katılmaya ilgi duyduğunu ve uzun zamandır bu niyetini dile getirdiğini kaydetti.
-
Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye’ye düzenleyeceği ziyaretin kesin tarihinin henüz belirlenmediğini duyurdu.
İzmir’de ABD askerinin başına çuval geçiren TGB üyelerinden 10’u tutuklandı. 5’i adli kontrol talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk edildi.
Yakında yemin ettiklerine pişman edecekler. Hayatımda bu kadar o… ç…. Bir arada görmemiştim
Daha önce de gördük bunları, her sene gerçekleşen mevzu üzerinden cephe açanları 2007 - 2014’de gördük. Bunların üzerlerinde şimdi olan etiketlerini kazıyınca altından çıkan etiket 15 Temmuz’u yapanlardı.
‘‘Bülent Şengün 2004 yılında da cinayet işlediği ve 2019’da denetimli serbestlikle cezaevinden çıktığı öğrenildi.’’
- Doğu Ekonomik Forumu’nda gazetecilere verdiği demeçte Türkiye’nin tam üyelik için başvurduğunu belirten Uşakov, Ankara’nın talebinin BRICS ülkeleri tarafından değerlendirileceğini söyledi. Uşakov, “Türkiye, tam üyelik başvurusunu sundu. Değerlendireceğiz” dedi.