Discord’a erişim engeli gelmiş. VPN’siz girilemiyor. Lel.
Herkesin bildiği gerçeği söyleyememek. ![]()
Neyse ki Ramiz değil. ![]()
Çok acayip ya, hastanede, morgda bir kişi bile farketmemiş mi? Yıkayıp, kefenleyip, tabuta koyup camiye getirmişler.
Poe böyle hikayeleri yazarken çağ ortaçağ idi. Vay arkadaş. Biz ortaçağdayız o zaman.
Poe öykülerinden şimdi anımsayamadım hayatta iken gömülmek üzerine.
Lost da vardı. Yaşıyorken öldü sanılıp gömülmek üzerine bir hikaye.
Stephen King’in de benzer bir hikayesi, Morg da geçen bir öyküsü vardı, 14 Numaralı Morg olması lazım.
Bir de şimdi yazarken aklıma geldi. Josh Malerman Carol kitabı…
Poe öykülerinden Berenice vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
King’in öyküsü Karanlık Öyküler kitabında yer alıyor evet. Güzel öyküydü.
Bu hikaye çok daha iyiymiş, anlatıcının etkisi de var hikayenin güzelliğinde. ![]()
Çok komikmiş,
tam bizim ülkede yaşanacak hikaye
Bu mesela haızr köfte var numune önümüzde bunun içinde domuz eti olup olmadığı nasıl anlaşılıyor… Nasıl bir test var bilen var mı?
DNA temelli PCR testi, kromatografik yöntemler, yağ asidi analizleri gibi farklı yöntemler mevcut fakat Tarım ve Orman Bakanlığı PCR yöntemiyle analizler gerçekleştiriyor.
Real-Time PCR (Gerçek Zamanlı Polimeraz Zincir Reaksiyonu), DNA veya RNA’nın belirli bir bölgesinin hızlı ve hassas bir şekilde çoğaltılmasını ve bu süreçte meydana gelen amplifikasyonu anlık olarak izlemeyi sağlayan bir moleküler biyoloji tekniğidir. Bu yöntem, özellikle patojenlerin, genetik materyalin veya belirli DNA/RNA dizilerinin tespitinde kullanılır. (Kaynak Evrim Ağacı)
O zaman mantıklı. Genetik olarak bakarsa
Kişisel görüşüm raporun gizlenmesini sağlamaya çalışmak, yayın yasagı, günlerce yokmuş gibi davranmak gibi çabalar yerine ilk anda ortaya çıkıp “bu doğru değil, itiraz ettik” açıklaması yapsaydılar, olabilir derdim, belki onlara inanırdım ama günlerce gizlemeye uğraşıp, gizleyemeyince ortaya bu iddialar ile çıkmaları inandırıcı gelmiyor bana.
Türkiye, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı listede ürünleri içinde domuz eti çıktığı belirtilen Köfteci Yusuf’u konuşuyor. Sabah, Yeni Akit, Türkiye ve Sözcü gazeteleri ise yayınlanan rapora karşın domuz eti iddiasının gerçekçi olmadığını, “Komplo mu kuruluyor” diyerek yazdı.
![]()
Discord’un rahat 1 yılı var gibi gözüküyor. Eğer olay iyi sonuçlanırsa. Tam tersi olursa Discord’u bi’daha açmayacaklar gibi.
Gebze barınağında bedensel engelli kedi ve birkaç haftalık yavrularına kadar katletmişler.
Yasayı destekleyen, çok iyi oldu, nihayet diyenler şurası fotoğrafları istediğiniz boyutta basıyor. Fiyatı da uygun. Şaka yapmıyorum, yukardaki fotoğrafları çerçeveletip duvarınıza asın. Bakar bakar bir gram nasibinizi alamadığız insanlığınızı, kokuşmuş ahlakınızı, çürümüş değer yargılarınızı hatırlarsınız.
Not: Akşam saatlerinde bu emri veren ve uygulayan katiller tarafından, kendilerini seçen ve yasayı destekleyen kokuşmuş vicdanları rahatlatmak için kediler köpekler aslında hastalıklıydı, şöyleydi böyleydi diye yarım yamalak, yalan yanlış bir açıklama yaparak nasıl sığır güttüklerini izleyeceğiz. Sosyoloji falan okuyan varsa iyi takip etsin.