Bir benzerini, kayyum vs diye İstanbul barosu da yaptı / yapıyor.
Delegeyi aşamaz zaten de Kılıçdar’ın mevcut iktidarın kuklası - kayyum olarak dönme düşüncesi olacagını zannetmiyorum.
Bir benzerini, kayyum vs diye İstanbul barosu da yaptı / yapıyor.
Delegeyi aşamaz zaten de Kılıçdar’ın mevcut iktidarın kuklası - kayyum olarak dönme düşüncesi olacagını zannetmiyorum.
Özlemiştir ya senelerin alışkanlığı :dd
Saraçhane’deki otobüsün üzerinde yoktu, gelemedi. Bence pek özlememiş.
İylik iyidir , yunus Emre Etlik.
Savcılık, sabah saatlerinde İBB başkanını hem yolsuzluk’ hem terör’ suçlamalarıyla tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.
Mahkemeden tutuklama kararı çıktı. İmamoğlu, İBB odaklı yolsuzluk soruşturması kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.İmamoğlu hakkında terör’ soruşturması kapsamındaysa adli kontrol şartı kararı verildi.
CHP’li Murat Emir: İmamoğlu’nun ‘terör’ dosyası henüz görüşülmedi, adli kontrol kararı çıktığı henüz doğru değil
https://haber.sol.org.tr/haber/ekrem-imamogluna-yolsuzluk-sorusturmasindan-tutuklama-396983
İki yıldır süren mesane sorunum sebebiyle eylemlere katılamadığım için çok üzülüyorum, içim içimi yiyor.
Bu zıvanadan çıkmış vatan haini haramilere karşı ses çıkaran, tepkisini gösteren tüm kardeşlerin yanındayım. Kalbim onlarla.
Bu millete yıllardır yaşattıkları rezilliklerin hesabı bir gün sorulur umarım, yanlarına kalmaz. Çok vakitleri de kalmadı zaten ondan bu kadar tutuştular.
Meseleyi hâlâ siyasi sananlara da yazıklar olsun diyorum. X parti, Y parti meselesi değil bu ama anlamamakta ısrar ediyorlar.
Yalan, yanlış bilgi de çok veriliyormuş, bir şey paylaşırken dikkatli olun, doğruluğundan emin olmaya çalışın.
@alper halk tv’yi aç hocam. Terör konusundaki adli kontrol falan yanlış bilgiymiş hep.
Açamam hocam, burada TV yok.
Telefondan bak o zaman hocam Bilgi paylaşırken dikkatli olmakta fayda var
Muhtemelen kayyum atanacak. Zaten kayyum için tutuklanmaya falan da gerek yok, Ahmet Türk dışarıda ama Mardin’e kayyum atandı.
Twitter ve televizyonlarda terör soruşturmasından tutuklanmazsa kayyum atayamazlar algısı oluşturanları da iyi niyetli bulamıyorum…
Bakamam hocam, siz de bakmayın, havada güzel kalkın gelin.
Alican paylaşmış.
https://x.com/alicanuludag/status/1903729791838404935?t=F-H7roG_JkQLx8KiSFqwNA&s=19
Ümit Özdağ’dan sonra Ekrem İmamoğlu da tutuklandı. Türkçü, Atatürkçü, solcu adamları içeri atıp önder dedikleri pkklı terörist bebek katillerini salmaya çalışıyorlar.
Kendine muhafazakar milliyetçi diyen iktidar sahipleri ve onların yardakçıları, rant ve çıkarları için her türlü pisliği yapıyor. Ancak onlara değil onlara destek olanlara kızıyorum.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Namussuzlara destek olan da namussuzdur.
Şimdi CHP yöneticileri karar teblig edildi. Mali suçlardan tutuklama, terör suçundan tutuklama talebinin reddine dediler.
Efendim şimdi şöyle ki sarayında korkudan ölen bir padişah vardı, adını bilerek yazmıyorum hayranı burada da çoktur. Baskıcı bir dönem başlattı, gazeteleri kapattı, meclisi kapattı, muhalifleri tutukladı, özellikle okumuş aydın kesimi hiç sevmez, hazzetmezdi ve suikast endişesiyle sarayında korkuyla öldü. Yanlış anlaşılmasın yıl 2025 değil, 1890’lar.
Kim demişti hatırlamıyorum ama zamanı gelmiş bir düşüncenin önünde kimse duramaz.
Hayranı burda çok değildir bence. Malum onlar okumaya öğrenmeye karşı bi kitle çoğunlukla…
https://x.com/daredevilperson/status/1903768963730878898?s=46
Yaşanan hukuksuzlukla ilgili paylaşım yapan, yapmayan, tepki gelince yapan yayınevleri listesi.
Banka yayıncılarından, holding yayıncılarından ya da dün Ergenekon - Balyoz kumpasları zamanında cepheden bayrak sallayanlardan tepki paylaşımı beklenmesine vs karışmayayım, o listeyi yapanın “alıklığı” olsun ama :
Kırmızı Kedi için bir iki cümle edeyim. Kırmızı Kedi dün (Ergenekon- Balyoz) da susmadı bugün de susmadı. Kırmızı Kedi yayıncılık çizgisiyle bugünün Hâkimiyet-i Milliye gazetesidir.
İthaki Yayın Grubunun paylaşımının altına troller gelmiş. Bir de olayın etkisiyle coşmuş gençler var İmamoğlu gözaltına alındığında neden açıklama yapmadınız diyorlar. Genel yayın yönetmeni, yayınevi sahibi ve editörleri oturtup toplantı yaptıktan sonra paylaşım yapmışlar.
Benim dayım emekli polis, bana sosyal mecralardan videolar atarak zamanında yıllarını verdiği meslek hakkında bin türlü sitem ederek güne başladı. Kendisi de bundan 15 yıl önce çeşitli eylemlere gönderildi. Tabii ki provokasyon yapanlara, etrafı kıranlara dağıtanlara müdahale eder tutuklardık ama normal bir eylemciye göz yumardık, formaliteden kovalardık kaçmasına izin verirdik, barikatlarda zayıf noktalar oluştururduk ki direnerek aşsınlar, sokak arasına girerlerdi kaybettim diye geri dönerdim diye anlatıyor.
Bu sabah trajik bir tabloya uyandık. Ortalıkta başıboş dolanan, bir şeye kulp olamamış, potansiyel şiddet faili insanlar malum mesleği seçerse ne olur onu gördük. Zaten koyun gibi gütmek için vasıfsız adamları seçtiklerini düşünüyordum, artık emin oldum. Bu düzen değiştiğinde temizlenmesi gereken ve içine hakkaniyetli, vicdanlı, belli bir eğitime ve başarı seviyesine ulaşmış, sağlam psikolojik testlerden geçmiş insanların yerleştirilmesi gereken ilk meslek grubudur benim için.
Ne acı Yenikapı’da teröristler danslar eşliğinde olmayan ülkelerinin bayraklarını sallarken Türk bayrağını sırtına bağlamış insanlarımızın, gençlerimizin bu muameleyi görmesi.
Eylem ve protesto yasal bir haktır, yasaklanamaz, önlenemez.
Not: Eğer yanlış ve agresif bir şey söylediysem moderatörler mesajımı silebilir tabii ki. Olabildiğince normal bir dille fikrimi belirtmek istedim.